Gebelik suphesi gec döllenme ve 20gun gecikme

Kara_gozlum

Daraldim boğuluyorum
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
3.839
13.394
208
30
Merhaba kizlar ben 6senelik evliyim gecen sene gebelik yasadim tedavi ile ilk bebegimdi ama 2aylikken dusuk yaptim doktor 6ay korun dedi ben 7ay korundum korktum bir daha dusuk yaparim diye ama korunmayi bıraktıktan sonra birdaha olmadi benim adetlerim 35gunde bir ama bu ay 35 gunun üzerine 20gun gecti ama ne gebelik var ne de regl kan testi 7 8 gun once yaptim negatifti ama ne yapicagimi bilmiyorum Yarin hastaneye gidicem randevum var ne der onu da bilmiyorum korkuyorum acikcasi sizin de oyle adet gecikmesi yasayaniniz varmi yada gec döllenme olabilirmi böyle olupta gebelik yasayan varmi?

Şuan gebelik varsa en az 3 haftalıktır ve idrar testinde kesin çıkar.
Yarın test yapın, eğer yoksa bir jinekologa gidin acilen.

Canim ben 35 gunde bir goruyorum 20 gun de gecikme sence gec dollenme olabilirmi
Geç döllenme yaşadım ben, o sebeple diyorum 3 haftalık falan olabilir en az.
Zaten normal gebelik olsa 8 haftalık olması gerekir.
Geç döllenme olsa bile şuan hem idrar hem de kan testinde mutlaka çıkar.

Geç döllenme yaşadım ben, o sebeple diyorum 3 haftalık falan olabilir en az.
Zaten normal gebelik olsa şuan 8 haftalık olması gerekir.
Geç döllenme olsa bile şuan hem idrar hem de kan testinde mutlaka çıkar.
Saol canim benim ben yarin oglen hastaneye gidicem randevum var ama sabah ilk idrarla test yapicam yinede

Saol canim benim ben yarin oglen hastaneye gidicem randevum var ama sabah ilk idrarla test yapicam yinede
Gebelik yoksa hormonal bir sıkıntı var demektir.
Neredeyse 2 aydır adet olmuyorsunuz.
Benim de periyotlarım uzundur 33 35 gün ortalama, o sebeple ilk bebeğim geç döllenmeydi fakat doktorlar ilk başta algılayamadığından. Sonradan gebelik başlangıç tarihimi 2 hafta ileri atmışlardı.
İnşallah sizin de öyledir, bu ay değilse bile tez zamanda Allah isteyen tüm herlese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Gebelik yoksa hormonal bir sıkıntı var demektir.
Neredeyse 2 aydır adet olmuyorsunuz.
Benim de periyotlarım uzundur 33 35 gün ortalama, o sebeple ilk bebeğim geç döllenmeydi fakat doktorlar ilk başta algılayamadığından. Sonradan gebelik başlangıç tarihimi 2 hafta ileri atmışlardı.
İnşallah sizin de öyledir, bu ay değilse bile tez zamanda Allah isteyen tüm herlese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Aminnn:dua: insaallah canim ya 6sene oldu hep kistlerle basa ciktim hamile kalmadn 2 ay once bitti cok sukur artik yok artik biseyler yeri e otursun istiyorum evet bu rabbimin takdiri verende o alan da be. Sabirla bebegimi bekliyorum allahin izniyle

Back
X