• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi ve akıntı

elif dyn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Kızlar merhaba Reglime daha 3 gün var ama ben temizlik yaparken evde sakladığım gebelik testlerim vardı 3 adet 1 erken gebelik 2 kaset test önce erken gebelik testini yaptım ilk dakikada hafif silik çift çizgi çıktı 15 dakika ağrıyla kaset testi yaptım o da hemen hafif çift çizgi çıktı ve 1 saat önce tekrar yaptım sırf meraktan o da aynı şekilde çift çizgi hafif silik çıktı ama karın şişliği ve şeffaf akıntım da var bu ne demek oluyor gidip hemen kan da vermek istemiyorum regl olacakmış gibi hafif belirtilerim var

Kızlar merhaba Reglime daha 3 gün var ama ben temizlik yaparken evde sakladığım gebelik testlerim vardı 3 adet 1 erken gebelik 2 kaset test önce erken gebelik testini yaptım ilk dakikada hafif silik çift çizgi çıktı 15 dakika ağrıyla kaset testi yaptım o da hemen hafif çift çizgi çıktı ve 1 saat önce tekrar yaptım sırf meraktan o da aynı şekilde çift çizgi hafif silik çıktı ama karın şişliği ve şeffaf akıntım da var bu ne demek oluyor gidip hemen kan da vermek istemiyorum regl olacakmış gibi hafif belirtilerim var
Testlerınızı atarmısınız yumurtlsmsnız ne zmndı aynı belırtıler bendede var

Eklentiler

• IMG_4797.webp
    IMG_4797.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 580
  • 5777CDD8-C33E-4BA4-B243-8DEC7C06E655.webp
    5777CDD8-C33E-4BA4-B243-8DEC7C06E655.webp
    7 KB · Görüntüleme: 568
Bu testlere göre hamilesiniz kan verip netleştirmek laizm yada farklı markalarla tekrarlamak lazim

Bu testler pozitif. Erken gebelikte zaten adet belirtileri gibi belirtiler oluyor. Akıntı da çok normal, zaman zaman beyaz, yumurta akı gibi ya da sarımsı bile olabiliyor. Hayırlı olsun en kısa zamanda kan verin bence

Hayırlı olsun inşallah vardır teste göre hamilesiniz :) darısı başımıza inşallah

Teşekkür
Hayırlı olsun canım. İnşallahhhh gebelik vardır. Her şey gönlünüze göre olsun
Teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Hayırlı olsun inşallah vardır teste göre hamilesiniz :) darısı başımıza inşallah
Teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Kızlar burayada bakın lütfen

Eklentiler

• IMG_0208.webp
    IMG_0208.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 498
Freely yaptığım test sizce güvenilir mi yalancı pozitif böyle mi çıkar?

Eklentiler

• IMG_20260413_190805.webp
    IMG_20260413_190805.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 511
Naptınız acaba

Varmış şükür henüz kese görmedik ama beta 293den 4 gün sonra 2393e çıktı haftaya keseyi görmek için dua ediyorum.
Göğüs ağrısı karın ağrısı varmıydı peki regl belirtileri

Kadın doğum doktoruna gittim negatif çıktı kimyasal oldu sanırım adet oldum

Back
X