Gebelik şüphesi

merve6169

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2023
8
0
1
Merhaba hanımlar

4 ay arayla iki bebek kaybettim ikisinde 8 haftalıktı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci kürtajın ardından iki ay geçti. Doktorumuz 6 yada 7 ay korunmamızı önerdi bizde ona uyuyorduk. Adetime üç gün kala şiddetli kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı başladı. Adet ağrısıdır diye düşündüm. Sonra gece korktum test yaptım test kitinde ikinci çizgi silik çıktı. Sabah iki test daha yaptm onlarda silik çıktı. Emin olmak için kan testi verdim oda negatif çıktı. Adetime üç gün var kafam çok karışık kime sorduysam adetin gecikince kan testi vermen gerekiyor şuan hiçbir şey belli değil denildi. Kaset testlerde ikinci çizgiler hep silik çıkması benim kafamı karıştırdı. İlk iki gebeliğimde de kaset testlerde ikinci çizgi silik çıktı. Çok korkuyorum hamileliğim değil miyim diye

İlk test kiti hızlık gebelik testi ama sonradan yaptığım iki test kiti artımed

Benim kafamı karıştıran kanda negatif ama kaset testte ikinci çizginin silik olması

İlk kana sonra idrara geçer HCG. Kesinlikle testler yalancı pozitif veriyor .

Artimedler yalanci pozitifler verebiliyor malesef dusuklerin icinde gercekten uzuldum canim bende yasadim ve yasiyorum tibbi genetige gitmeni oneririm ben oyle yaptim enazindan sebepleri arastiralim kan pihtilasmasi filan herseye bakiliyor esinle beraber git gidersen esindende test istiyorlar insallah hayirlisiyla bizde saglikli sihhatli gebelikler gecirir kucagimiza aliriz

Evet çok kötü günler geçirdik bunu yaşamadan kimse anlayamaz. Evet tıbbi genetik bölümünü doktorumuz da önerdi. Yakın zamanda gideceğiz inşallah. Amin hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel gebelikler geçirmeyi nasip eylesin

Aminn canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…