4 ay arayla iki bebek kaybettim ikisinde 8 haftalıktı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci kürtajın ardından iki ay geçti. Doktorumuz 6 yada 7 ay korunmamızı önerdi bizde ona uyuyorduk. Adetime üç gün kala şiddetli kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı başladı. Adet ağrısıdır diye düşündüm. Sonra gece korktum test yaptım test kitinde ikinci çizgi silik çıktı. Sabah iki test daha yaptm onlarda silik çıktı. Emin olmak için kan testi verdim oda negatif çıktı. Adetime üç gün var kafam çok karışık kime sorduysam adetin gecikince kan testi vermen gerekiyor şuan hiçbir şey belli değil denildi. Kaset testlerde ikinci çizgiler hep silik çıkması benim kafamı karıştırdı. İlk iki gebeliğimde de kaset testlerde ikinci çizgi silik çıktı. Çok korkuyorum hamileliğim değil miyim diye
Evet çok kötü günler geçirdik bunu yaşamadan kimse anlayamaz. Evet tıbbi genetik bölümünü doktorumuz da önerdi. Yakın zamanda gideceğiz inşallah. Amin hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel gebelikler geçirmeyi nasip eylesin
Evet çok kötü günler geçirdik bunu yaşamadan kimse anlayamaz. Evet tıbbi genetik bölümünü doktorumuz da önerdi. Yakın zamanda gideceğiz inşallah. Amin hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel gebelikler geçirmeyi nasip ey