Merhaba, doktor takibi ile gebelik planladık. Ovulasyon sonrası adetime 7 gün kala beta baktırdım negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım böyle silik çıktı ama hemen 2-3 dakika içinde çizgi oluştu ilk idrarla.Acaba gebelik var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver CNm kana geçmiştir kasette çıktığına göreMerhaba, doktor takibi ile gebelik planladık. Ovulasyon sonrası adetime 7 gün kala beta baktırdım negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım böyle silik çıktı ama hemen 2-3 dakika içinde çizgi oluştu ilk idrarla.Acaba gebelik var mı
Gebelik ihtimali yüksek kan verirsen çıkarMerhaba, doktor takibi ile gebelik planladık. Ovulasyon sonrası adetime 7 gün kala beta baktırdım negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım böyle silik çıktı ama hemen 2-3 dakika içinde çizgi oluştu ilk idrarla.Acaba gebelik var mı
Ama öncekini 7 gün kala vermişsin, zaten o kadar erken çıkmaz ki. Şimdi verirsen sonuç alabilirsin.Ama işte kan verip yine negatif görmekten üzülüyorum. Daha beklesem mi acaba testin yanlış olma ihtimali var mı
Merhaba evet erken vermiştim, eşimin doğum günüydü sürpriz yapmak istedim, bir ihtimal çıkar diye vermiştim. Şansımi denedim yaniAma öncekini 7 gün kala vermişsin, zaten o kadar erken çıkmaz ki. Şimdi verirsen sonuç alabilirsin.![]()
Ayy kuzum benimMerhaba evet erken vermiştim, eşimin doğum günüydü sürpriz yapmak istedim, bir ihtimal çıkar diye vermiştim. Şansımi denedim yani![]()
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok yeni daha dikkat et bol bol dinlen tadını çıkarBeta HCG 162 çıktı , acaba nasıl deger
Beta HCG 162 çıktı , acaba nasıl deger
Hayırlı olsun ama benim beta 2 gün sonra 180 çıktı sanırsam dış gebelik.umarim sizinki iyi olurBeraberizhayırlı olsun bende yarin kan vercem
Ben kan vermeyi gidecem simdiHayırlı olsun ama benim beta 2 gün sonra 180 çıktı sanırsam dış gebelik.umarim sizinki iyi olur
Bugünki yaptigim testiHayırlı olsun ama benim beta 2 gün sonra 180 çıktı sanırsam dış gebelik.umarim sizinki iyi olur
Merhaba adetime daha 4 5 gün var bende bugün test yaptım 2 kere ve silik çizgi çiktı adet gecıkmesi olmadan gebelık olabılır mıMerhaba, doktor takibi ile gebelik planladık. Ovulasyon sonrası adetime 7 gün kala beta baktırdım negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım böyle silik çıktı ama hemen 2-3 dakika içinde çizgi oluştu ilk idrarla.Acaba gebelik var mı
Canım isyorsan sabahtan kan ver ama bence olabilir çünkü çok net gönlünde ne varsa o olsun inşallahMerhaba adetime daha 4 5 gün var bende bugün test yaptım 2 kere ve silik çizgi çiktı adet gecıkmesi olmadan gebelık olabılır mı Eki Görüntüle 3662181