benimde gulesim.yoktu valla saskin saskin izledim.:)Ayy hic gulucegim yoktu aksam aksam...
Nerden geliyor boyle şeyler aklınıza usenmiyonuzmu yav
Tatlım hamileleik o kadar kolay olsa on tane dogururdum valla . Korkma bişey olmaz sperm rahim dışında canlı kalamıyor yani hamile olman imkansız gibi birşey2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim sinirlenenler cevap yazmasın ben bana yardım etcek insanlara soruyorum zorla cevap verdirmiyoruz
benimde gulesim.yoktu valla saskin saskin izledim.:)
hahah zaten neden iki kilot var di arada da pecete vardi :)Biz çok yanlış hamile kalmisiz ya keramet çift dondaymis bak
Üşenmek değil böyle yaşadığım için bilmiyorum soruyorum
Bilmediğim şeyi yapma bide iki kilot var di arada pecetede vardi yazmissin nelere kaldik ya rabbim. Korkuyorsan boyle şeylerden uzak duracaksin.illaki birşeyler yasamak istiyorsan herşeyi usulüne uygun yap git evlen nasil yapiyorsan kocanla yap sizi alipta evine kendine cocuklrina es anne yapacak adamlara aciyorum ben. İnş.hamilesindir allah inş. Mucizeyi yaratir hamile kalirsin ozaman ne yapacaksin çok merak ediyorum.Teşekkür ederim düzgünce bişey soruyorum komik geliyo kimine ben bilmediğim için soruyorum gülmek yerine cevap vermekte zorlanıyo insnlar
Sen niye sinir oluyosun ki ben düzgünce cevap vercek insanlar yazsın dedim madem cevap vermeyip dalga geçceğine hiç yazma bak geç sizinde çocuklarınız var oldu bi hata büyüksünüz bilginiz var diye sordum akıl vercenize dalga geçiyosunuz
Benden sana tavsiye evlenene kadar uzak dur bu işlerden evlenince zaten dilediğini yaparsinNişanlıyım ben evlenicem zaten bi hata oldu niye tersliyosun size kötü bi laf etmedim daha iyi sormak istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?