Hadi inşallah tam emin olamadm nette kafa karıştırıcı şeyler yazıyo.yarın gidp vericem inşalllah kan .umarm hayal kırıklığına uğramam korkuyorumÇok net görünüyor ben bundan da daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Testlerinize göre gebelik var, kan verip emin olun
İki farklı testte çıktığına göre vardır diye düşünüyorum çok silik de değil belirgin çizgiler. İnşallah vardırHadi inşallah tam emin olamadm nette kafa karıştırıcı şeyler yazıyo.yarın gidp vericem inşalllah kan .umarm hayal kırıklığına uğramam korkuyorum
Rica ederimİnşalllah çok teşekkür ediyorum ilginiz için
Pozitif gözüküyor hayırlı olsunMerhabalar adetime 2gün var hem normal test hemde erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çıktı hamile miyim sizceEki Görüntüle 3595280
Çok teşekkür ederim kan testi de vereyim inş o zaman inanacağım şuan inanamıyorum hala herkes güvenilmez testler falan demişPozitif gözüküyor hayırlı olsun
Haksız da değiller idrar testlerinde son zamanlarda çok fazla yalancı pozitif çıkıyor. Erken gebelik testinde ilk 5 dk içinde o kadar belirgin ikinci çizgi çıktıysa pozitiftir bence tabi markası artimed değilseÇok teşekkür ederim kan testi de vereyim inş o zaman inanacağım şuan inanamıyorum hala herkes güvenilmez testler falan demiş
Valla ben de aynı durumdayım.Çok teşekkür ederim kan testi de vereyim inş o zaman inanacağım şuan inanamıyorum hala herkes güvenilmez testler falan demiş
Kan verdim bakalım merakla bekliyorumSonucunu haber ver canımm bence gebelik var bu kadar net cıkmazdı
Çıkmadı mı sonucun çiçekKan verdim bakalım merakla bekliyorum
Yeni çıktı çok şükür hamileyim değerim 147 çıktıÇıkmadı mı sonucun çiçek
Yaaaa maşallah inşallah darısı bize :) reglin geçmiş miydiYeni çıktı çok şükür hamileyim değerim 147 çıktı
Yok iki gün var ama aşırı mide bulantım vardı bi haftadr öylesine bi yapaym dedim sürpriz oldı:)Yaaaa maşallah inşallah darısı bize :) reglin geçmiş miydi
Maşallah sizeYok iki gün var ama aşırı mide bulantım vardı bi haftadr öylesine bi yapaym dedim sürpriz oldı:)
Yarın ya da pazar günü regl olmazsam pazartesi kan vereceğim ben deDarısı isteyen herkese olsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?