Gebelik şüphesii

zzzz92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
9
3
1
33
Merhabalar adetime 2gün var hem normal test hemde erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çıktı hamile miyim sizce

Eklentiler

• IMG_0877.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 67
Çok net görünüyor ben bundan da daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Testlerinize göre gebelik var, kan verip emin olun

Çok net görünüyor ben bundan da daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Testlerinize göre gebelik var, kan verip emin olun
Hadi inşallah tam emin olamadm nette kafa karıştırıcı şeyler yazıyo.yarın gidp vericem inşalllah kan .umarm hayal kırıklığına uğramam korkuyorum

Hadi inşallah tam emin olamadm nette kafa karıştırıcı şeyler yazıyo.yarın gidp vericem inşalllah kan .umarm hayal kırıklığına uğramam korkuyorum
İki farklı testte çıktığına göre vardır diye düşünüyorum çok silik de değil belirgin çizgiler. İnşallah vardır

Kan testiyle sonucunu kesinlestir, hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim kan testi de vereyim inş o zaman inanacağım şuan inanamıyorum hala herkes güvenilmez testler falan demiş
Haksız da değiller idrar testlerinde son zamanlarda çok fazla yalancı pozitif çıkıyor. Erken gebelik testinde ilk 5 dk içinde o kadar belirgin ikinci çizgi çıktıysa pozitiftir bence tabi markası artimed değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…