• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK SÜRECİ

zubudabi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
7
1
1
26
arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi?

arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi?
Hemde ne yaşamak belim ayrılıyor sanki yerinden bacaklarıma vuruyor fıtık var bide bende hep ölüyorum ilerde ne yaparım bilmiyorum

Hemde ne yaşamak belim ayrılıyor sanki yerinden bacaklarıma vuruyor fıtık var bide bende hep ölüyorum ilerde ne yaparım bilmiyorum
doktorunuz magnezyum önerdiyse kullanın bence ben kullanmayı unutuyorum:/ normalse sorun yokk sağlıklı olsun bebişler yeter ki

doktorunuz magnezyum önerdiyse kullanın bence ben kullanmayı unutuyorum:/ normalse sorun yokk sağlıklı olsun bebişler yeter ki
Bugün verdi suya atıp eritmeli başlamadım daha yarın başlıycam folik asiti sormayı unuttum devam edicem mecbur normaldir bence herkes yaşıyo benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadar sadece belim sıkıntılı ona da çare yok maalesef

Back
X