• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik tahlili

nasip se olur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
9
1
1
34
merhabalar hanımlar. 11gun adet gecikti evde 2kit dest yaptım silik cizgi çıktı ve kan tahlili verdim çarşamba günü 0.2cikti gebelik yok dendi ama 12gun hâlâ regl olmadım yardımcı olurmusunuz böyle olay yaşayan lar varmi🙏

adet düzensiz oluyorsanız pko varsa da testlerde çizgi çıkıyor.. bende yaşadım çünkü aynısını:KK43:. doktora gözükmenizde fayda var.
kana göre negatif çünkü:KK43:

adet düzensiz oluyorsanız pko varsa da testlerde çizgi çıkıyor.. bende yaşadım çünkü aynısını:KK43:. doktora gözükmenizde fayda var.
teşekkür ederim adet düzensizliği yaşamıyorum 2si dedimi olur doktor akışına bırak dedi 3senelik evliyim tüp bebek kağıtları hazırladım 2ay sonra caricaz dediler bekliyorum

hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım bende 3. yılıma girdim bir düşüğüm var. Rabbim emanetlerine tez zamanda kavuştursun inşallahhh hepimizii:KK200:

Bende de pko var düzensiz adet görürüm, klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ay regl oldum.
Siz nasıl gebe kaldınız. Hayırlı olsun bu aradaaa :KK36:

:110:Bende de pko var düzensiz adet görürüm, klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ay regl oldum.
Siz nasıl gebe kaldınız. Hayırlı olsun bu aradaaa :KK36:
teşekkür ederim canım:dua::dua::KK200:
ben kasım ayında düşük yaşadım. düşükten sonra adetlerim düzene girdi. bu ay yeni korunmayı bırakmıştık oldu çok şükür.
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin :KK200::KK200::dua::dua::dua:
ilaç kullanıyormusun adet olmak için. bana doktorum düzenleyici vermişti önceki hamileliğimde sonra 3 ay düzenli gelmişti kendiliğinden sonra da hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim..:110: hiç klomen iğne kullanmadım canım bir bilgim yok :KK43:

Back
X