Doğuma Hazırlık Gebelik Takibi İçin/Ankara

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kalp atışını duyduktan sonra doğum paketi aldık yanlış olmasın uzun zaman oldu 6000-6500 arası bir ücret ödedik bütün kontroller testler doğum dahil . Sadece ayrıntılı ultrasonu başka bir yerde yaptırdık
orda doktırun kim. birde normal dogum mu düşünüyorsun. doktorun normal dogum taraftarı mı

Gebelikten önce bende genel muayene için Başkent'e gittim. İlknur Hanımdı sanırım gittiğim doktor, sağolsunlar memnun kalmıştım ilgi ve alakalarından.
Peki kontroller için ne kadar ödüyorsunuz?
Mesela benim henüz çok yeni. Kese ve kalp atışı için 1, 2 hafta sonra gideceğim inşallah. Ne kadar öderim, bilginiz var mı?
İlknur değil, Latife Hanımmış :)

orda doktırun kim. birde normal dogum mu düşünüyorsun. doktorun normal dogum taraftarı mı
Doktorum Aşkın Güler . Ben bi şey düşünmüyorum aslında çocuk nasıl gelirse ona bağlı . İlla normal ya da illa sezaryen diye düşünmüyorum şartlar nasıl olursa . Doktorum da aynı düşünüyor sanırım hiç konuşmadık normal mi sezaryen mi diye .

Doktorum Aşkın Güler . Ben bi şey düşünmüyorum aslında çocuk nasıl gelirse ona bağlı . İlla normal ya da illa sezaryen diye düşünmüyorum şartlar nasıl olursa . Doktorum da aynı düşünüyor sanırım hiç konuşmadık normal mi sezaryen mi diye .
genelde önceki dogum yapanlardan bilinir ya.ben sezeryan olcağımı bildiğim için direk sezeryanda başarılı doktora gittim. ama normal dogum düşünseydim. o konuda isim yapmış normal dogumu kolay geçen hastaların tercih ettiği doktora giderdim.benim arkadaş medicanada ikinci dogumda normal diye gitti mesai bitecek diye 4 cm açıklıkla sezeryana aldılar. artık doktorun vicdanına. haklı sebebi vardı yoktu.içinde kuşku kaldı acaba beklememek için mi sezeryan etti diye. Allah kolay dogum nasip etsin sağlıklı kucağına alırsın

genelde önceki dogum yapanlardan bilinir ya.ben sezeryan olcağımı bildiğim için direk sezeryanda başarılı doktora gittim. ama normal dogum düşünseydim. o konuda isim yapmış normal dogumu kolay geçen hastaların tercih ettiği doktora giderdim.benim arkadaş medicanada ikinci dogumda normal diye gitti mesai bitecek diye 4 cm açıklıkla sezeryana aldılar. artık doktorun vicdanına. haklı sebebi vardı yoktu.içinde kuşku kaldı acaba beklememek için mi sezeryan etti diye. Allah kolay dogum nasip etsin sağlıklı kucağına alırsın
Amin doktorumun öyle mesai gibi bi kavramı yok evi hastanenin karşısında gece saat kaç olursa olsun geliyor benim normal ya da sezaryen takıntım yok o yüzden normal doğuma teşvik etmesi ya da sezaryen olsun diye acele ettirmesi önemli değil işinde uzman ilgili bi doktor . Normal de olsa sezaryen de olsa güveniyorum Allah’ın izniyle .

Amin doktorumun öyle mesai gibi bi kavramı yok evi hastanenin karşısında gece saat kaç olursa olsun geliyor benim normal ya da sezaryen takıntım yok o yüzden normal doğuma teşvik etmesi ya da sezaryen olsun diye acele ettirmesi önemli değil işinde uzman ilgili bi doktor . Normal de olsa sezaryen de olsa güveniyorum Allah’ın izniyle .
çok iyi. güven çok önemli

6 haftalikken gataya gittim acile sabaha kadar hastaneden cikamadim banklarin ustunde sabahladim tansiyonum dustu bayildim serumu cikcam zaman ben soyleyince takildi unutmuslar doktor yatagindan kalkip 2 saatte gelemedi ultrasonda yarim saat uğraştı bebegi anca gordu bide ultrason aletine eldivem takip baktı ilk defa sahit oldumda tuafima gitti bi dahada gitmedim oraya zaten ilk gebeligimde 8 ay kadar lokman hekime gittim 32.haftada acil zubeyde hanima gittim erken dogumdan yattim doktorum kasilmalarim icin ilac bile vermemisti sonra hem devlet hem ozele gittim iyikide oyle yapmisim kendi doktorum normal dogum diyordu son haftalar cok ilgisizdi devlette bebegimin omzu g3niş sezeryan olmalisin dedi sinirleri zarar görürmüş kollarinin kendi doktorumun cihazı cok iyiydi ama bunu bile anlaşmadı

SELAMLAR :) Sevgili anne babalar Ankara da doğum bebek fotografçılığı hizmeti vermekteyim.Açılışa özel yıl sonuna kadar uygun fiyatlı çekimler yapmaktayım.İlgilenen kıymetli ebeveynleri instagram sayfam ... bekliyorum. :) Sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X