Gebelik takibini ve doğumunu kadın doğum hastanelerinde yaptıran arkadaşlar...

rumeysamustafa

ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
9.812
27
108
İstanbul
15 haftalık olana kadar özel hastanye gidiyordum.doktorumdan memnun olmadığım icin hamile kalmadan önce gittiğim devlet kadın doğum hastanesindeki başka bir dktora gitmeye başladım.merak ettiklerim şunlar;
1.örneğin gebelik boyunca acil bi durum oldugunda gece acile gittiğimizde kendi doktorumuza mı ulaşıyorlar yoksa orda acilde olan doktor mu kendi bilgileriyle müdahele ediyor.
2.doğum vakti yaklaştığında normal doğum olsa kendi doktorumu görebilyor muyum yada doğuma giiriyor mu yoksa sadce sezeryanlık durumlarda mı doktorum yapıyor.
3.gece acil sezeryanlık bi durum oldugunda benim doktorumumu cağırıyorlar yoksa o gece nöbetci olan doktor mu geliyor.

neler yaşanıyor az bucuk yaşadıklarınızı paylaşırsanz cok sevinirim

Tam bilmiyorum ama dediklerimle yanilma...genellikle doguma ebeler giriyor diye biliyorum...sezaryen olursa drun gelir sanirum. bunlar dr a iyice fanis derim..devlette insan korkuyor..

Tam bilmiyorum ama dediklerimle yanilma...genellikle doguma ebeler giriyor diye biliyorum...sezaryen olursa drun gelir sanirum. bunlar dr a iyice fanis derim..devlette insan korkuyor..

Ben dogumun kendinden korktugum icin biraz arastirma yaparsam neyin ne olacagini az da olsa bilirsem daha iyi olur.sanirsam kk daki bayanlarin buyuk cogunlugu ozelde dogum yapicak yada yapti.buna benzer bi konu aciilmis onceden pek yazan olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…