Herkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?
Yorumlariniz için çok teşekkür ederim. Sizlerin de dediği gibi psikiyatriye gitme zamanım çoktan gelmiş. Bir arada küçük kızım için hastanede karıştı mi acaba korkusu yaşamıştım 2 kızım da halbuki babalarının kopyası hatta babaanne ve onun kardeşlerine bile benziyorlar. :) teşekkürler iyi akşamlar
Yaa kızlar yine ben
Dr a gittim ilaç başladık. Ama şuan yine düşünmeden edemiyorum bugün aklimdan atamadım birde gebeliğin 12. Haftasında yaptırdığım 2 li test sonuçlarını buldum buradaki ultrason bilgisinden sapatanabilir mi sizce?
Yorumlariniz için çok teşekkür ederim. Sizlerin de dediği gibi psikiyatriye gitme zamanım çoktan gelmiş. Bir arada küçük kızım için hastanede karıştı mi acaba korkusu yaşamıştım 2 kızım da halbuki babalarının kopyası hatta babaanne ve onun kardeşlerine bile benziyorlar. :) teşekkürler iyi akşamlar
Yaa kızlar yine ben

Eklentiler
Son düzenleme: