- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Bata 2 gün var 5-10 dk sonra çıktı ilk yaptığım hemen belirdi acaba bırakmış bcg hormonu idrarda daha mı belirgin oluyor bi kez daha yaptim 3. Kez onda hiçbisey çıkmadıAslicim bat ne zaman ? Çizgi çıkmadı dediğin testte silik çizgi ne kadar zaman sonra çıktı ?
Koştur koştur hevesle gitmek istemiyorum 4yil oldu bu hallerden çok gectimBence kan verin testiniz pozitif gözüküyor
Canım bende de silik çıktı birinde hicbisey çıkmadı birinde çok sonradan çıktı benimde bir günüm kaldı bataBata 2 gün var 5-10 dk sonra çıktı ilk yaptığım hemen belirdi acaba bırakmış bcg hormonu idrarda daha mı belirgin oluyor bi kez daha yaptim 3. Kez onda hiçbisey çıkmadı
Kac gun var bataÇatlatma iğnesi olduğu için bilemedim iğnenin etkisi büyük ihtimal
Insallah hüsrana uğramak istemiyorum biraz daha bekliycemBence kan verin testiniz pozitif gözüküyor
Atabilir misin canım görüntuyuCanım bende de silik çıktı birinde hicbisey çıkmadı birinde çok sonradan çıktı benimde bir günüm kaldı bata
Keşke olsa ama 2 kez kimyasal geçirdikten sonra hiç umutlanamiyoirumGöz yanıması değilse bunda da silik var ki. Diğeri erken gebelik testi sanırım ondan daha netHayırlısı olsun. Bat kaç gün var sizin. Bat günü kasette daha net belli olur
Cumartesi adet günümKac gun var bata
Bunlar canım yaptığım testlerAtabilir misin canım görüntuyu
Ama müthiş midem bulanıyor psikolojik mi anlamadımCumartesi adet günüm
Evt hepsinde silik çizgi var sabah ilk idarla tekrar yap canım Bn de öyle yapicamBunlar canım yaptığım testler
Canım bir tanesinde çizgi goremedim ben sen gördün müEvt hepsinde silik çizgi var sabah ilk idarla tekrar yap canım Bn de öyle yapicam
Bende erken gebelik testi yapmıstım böyle cıkmıstı bence hemen kan verİlk yaptığım test 4 dk içinde çizgi çıktı yanılma payı olabilir diye başka bi test daha yqptim bse çıkmadı şimdiye kadar hiç yanıldığını göremedim bu testin bozuk olabilir mi acaba
İlkinde sanırım yok iki tanesinde net gorunuyorCanım bir tanesinde çizgi goremedim ben sen gördün mü
Sizin belirtiniz var miydiBende erken gebelik testi yapmıstım böyle cıkmıstı bence hemen kan ver
Hayır 6 haftalık ikizlere hamileyim ama hala belirtim yok arada sadece belim agrıyodu o kadarSizin belirtiniz var miydi
Bnm erken gebelik testi de degil normal ama hiç bse anlamadim ilk idrarda hormon biriktigi için mi ilkinde net çıkıp diğerlerinde çıkmadı bi bilgin var mıBende erken gebelik testi yapmıstım böyle cıkmıstı bence hemen kan ver
Evet canım olabılir ama ben kaset teste pek güvenmiyorum ve sabah ilk idrarda cıkıyor sonuc tekrar bi test daha yapsanaBnm erken gebelik testi de degil normal ama hiç bse anlamadim ilk idrarda hormon biriktigi için mi ilkinde net çıkıp diğerlerinde çıkmadı bi bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?