H hazoo Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 500 354 18 26 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mineumut #21 minedurgut35 .!.: İnşallah çok teşekkür ederim mayısta ameliyatta olmuştum demekki vakti zamanı değildi diyoruz eşimle Genişletmek için tıkla... Ne ameliyatı olmuştunuz
minedurgut35 .!.: İnşallah çok teşekkür ederim mayısta ameliyatta olmuştum demekki vakti zamanı değildi diyoruz eşimle Genişletmek için tıkla... Ne ameliyatı olmuştunuz
M mineumut Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2023 124 15 28 36 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mineumut #22 hazoo .!.: Ne ameliyatı olmuştunuz Genişletmek için tıkla... Miyom vardı rahim ortasında operatif histereskopi ile oldum 2 düşük yaptım tekrarlı kayıptan sonra testler istediler öyle çıktı ortaya
hazoo .!.: Ne ameliyatı olmuştunuz Genişletmek için tıkla... Miyom vardı rahim ortasında operatif histereskopi ile oldum 2 düşük yaptım tekrarlı kayıptan sonra testler istediler öyle çıktı ortaya
H hazoo Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 500 354 18 26 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mineumut #23 minedurgut35 .!.: Miyom vardı rahim ortasında operatif histereskopi ile oldum 2 düşük yaptım tekrarlı kayıptan sonra testler istediler öyle çıktı ortaya Genişletmek için tıkla... Bende Nisan sonunda polip aldırdım aynı yöntemle 1.5 cm ondan önce hiç gebelik elde edememiştik bu ay tuttu Bizimde içini ferah tut
minedurgut35 .!.: Miyom vardı rahim ortasında operatif histereskopi ile oldum 2 düşük yaptım tekrarlı kayıptan sonra testler istediler öyle çıktı ortaya Genişletmek için tıkla... Bende Nisan sonunda polip aldırdım aynı yöntemle 1.5 cm ondan önce hiç gebelik elde edememiştik bu ay tuttu Bizimde içini ferah tut