Gebelik test sonucum

Kardelen1888

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
31
6
6
36
Lütfen bi bakarmısınız ben mi yanlış görüp abartıyorum yoksa sanki gölge var gibi bu arada adetime 8 gün kala yaptım bu testi bat 4 ocakta

Eklentiler

• IMG_20221228_001420.webp
    7 KB · Görüntüleme: 47
golge gibi var ama test poztf diye dusunmeyin hemen diger cizginin yeride golge gibi gorunur cok dikkat edilince. bati bekleyin o zaman test yapin

Lütfen bi bakarmısınız ben mi yanlış görüp abartıyorum yoksa sanki gölge var gibi bu arada adetime 8 gün kala yaptım bu testi bat 4 ocakta
Bu testler çoğu zmam yanıltıyor ya kaset daha iyi bence neyse çıkarıyor hakkınızda hayırlısı olsun ben çizgi göremedim.

Predictor testte genelde böyle bir hayalet çizgi çıkıyor bende iki kez kendimi hamile sandım bunun yüzünden zaten 8 gün kalada çok zor bir ihtimal gebelik varsada çıkması. Biraz bekleyip testi tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…