Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne olsun maşallah sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3413129 Pozitif mi yoksa testte hata olabilir mi? Sevinmek istemiyorum hemen :/
Yanlış çıkma ihtimali var mı sizce :/Hamilesiniz tebrikler![]()
Bayadır deniyorduk bu ay hsg çektirirdim 3 sonra beraberlik dedi ama o zaman piki göremedik ultrasonda da yok dedi başka bir dr. 15. Günde Daha küçük 10 mm mi ne dedi. Biz adete 5 gün kala belki o küçük folükül büyümüştür diyerek denedik tekrar ama bilmiyorum hemen sevinmek de istemiyorum ama sizin olumlu yorumlarınız da gözlerimi yaşartıyor :/Daha ne olsun maşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
5 dk sonra bu hale geldi. İnşallah hamileyimdir inanamıyorum çünkü bayadır deniyorduk bu ay hsg çektirdik başka bir doktor gelişen yumurta yok bu ay olmaz ise zaten normal sakın üzülmeyin gibi konuşmuştu . Yani bu ay aslında hiç mü hiç beklemiyorduk amh değerimde düşük çıkmıştı çok üzülmüştük bilmiyorum :/ inşallah inşallah siz de hamilelik haberinizi alırsınızMaşallah hamile siniz darısı badıma inşallah gecıkme oldumu bu testi yaparken
Ben çok test yaptım kasım ve aralıkta pozitif olmasa hayalet çizgi bile çıkmıyor . 1 martta 12 haftalık bebeğimi kaybettim . Size telk tavsiyem hep olumlu düşünün . İnanın çok faydası var . Ben sürekli korktum hep kötüsünü düşündüm hepsi de başıma geldi . Size küçük bir tavsiyem olsun .Bayadır deniyorduk bu ay hsg çektirirdim 3 sonra beraberlik dedi ama o zaman piki göremedik ultrasonda da yok dedi başka bir dr. 15. Günde Daha küçük 10 mm mi ne dedi. Biz adete 5 gün kala belki o küçük folükül büyümüştür diyerek denedik tekrar ama bilmiyorum hemen sevinmek de istemiyorum ama sizin olumlu yorumlarınız da gözlerimi yaşartıyor :/
Amın inşallah rabbım sağlıkla kucagınıza almayı nasip eylesin bende regle1 hafta kala pembe leke geldi ara ara geliyor sadece peçeteye silince geliyor ama rengi kırmızıya donmedı 4 gün oldu ara ara geliyor 4 gün var regl gününe de bugün malum bayram temizliği koltukları çektim kasıklarıma ağrı girdi ay kafam allak bullak oldu varmı yokmu varsa bu belirtiler ondanmı yoksa adet olduysam kanama neden gelmedi en azından kırmızı gelmedi5 dk sonra bu hale geldi. İnşallah hamileyimdir inanamıyorum çünkü bayadır deniyorduk bu ay hsg çektirdik başka bir doktor gelişen yumurta yok bu ay olmaz ise zaten normal sakın üzülmeyin gibi konuşmuştu . Yani bu ay aslında hiç mü hiç beklemiyorduk amh değerimde düşük çıkmıştı çok üzülmüştük bilmiyorum :/ inşallah inşallah siz de hamilelik haberinizi alırsınız
Ben de hep olumsuz düşünen birisiyim hep kötüsüne gidiyor aklım ama geçenlerde bir videoya denk geldim. Hangi ayet olduğunu hatırlamıyorum siz bize güvenmiyor musunuz da olumsuzu düşünüyorsunuz gibi bir ayetti dedim ki bu ay Allahım benBen çok test yaptım kasım ve aralıkta pozitif olmasa hayalet çizgi bile çıkmıyor . 1 martta 12 haftalık bebeğimi kaybettim . Size telk tavsiyem hep olumlu düşünün . İnanın çok faydası var . Ben sürekli korktum hep kötüsünü düşündüm hepsi de başıma geldi . Size küçük bir tavsiyem olsun .
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın . Çok sevindim adınıza![]()
ben de hiç kan gelmedi henüz kan vereceğim beta hcg için ama hastaneler kapalı acil açık orda da bakılmıyor diyorlarAmın inşallah rabbım sağlıkla kucagınıza almayı nasip eylesin bende regle1 hafta kala pembe leke geldi ara ara geliyor sadece peçeteye silince geliyor ama rengi kırmızıya donmedı 4 gün oldu ara ara geliyor 4 gün var regl gününe de bugün malum bayram temizliği koltukları çektim kasıklarıma ağrı girdi ay kafam allak bullak oldu varmı yokmu varsa bu belirtiler ondanmı yoksa adet olduysam kanama neden gelmedi en azından kırmızı gelmedi
ben dün acilde verdim. hatta kağıt yazdı doktor iki günde bir gelip verebilmem için. bence şansınızı deneyin. gündüz sakin olur aciller. hastaneler kapalı olduğu için bakarlar diye düşünüyorumBen de hep olumsuz düşünen birisiyim hep kötüsüne gidiyor aklım ama geçenlerde bir videoya denk geldim. Hangi ayet olduğunu hatırlamıyorum siz bize güvenmiyor musunuz da olumsuzu düşünüyorsunuz gibi bir ayetti dedim ki bu ay Allahım ben
ben de hiç kan gelmedi henüz kan vereceğim beta hcg için ama hastaneler kapalı acil açık orda da bakılmıyor diyorlar
Testin markası nedir. Çoğu test yalancı pozitif veriyor kan verin bence kanda net çıkarEki Görüntüle 3413129 Pozitif mi yoksa testte hata olabilir mi? Sevinmek istemiyorum hemen :/
Canım bı test daha yapsana ya da kan ver. Bayram tatili kana bakarlar mi bilmiyorum ama bir test daha yaparsan için rahatlarEki Görüntüle 3413129 Pozitif mi yoksa testte hata olabilir mi? Sevinmek istemiyorum hemen :/
Pozitif.Eki Görüntüle 3413129 Pozitif mi yoksa testte hata olabilir mi? Sevinmek istemiyorum hemen :/
Markası ne bence bu kdr koyu yanlış cıkmazEki Görüntüle 3413129 Pozitif mi yoksa testte hata olabilir mi? Sevinmek istemiyorum hemen :/