Gebelik testi 1 saat sonra...

kraker

la vie est belle...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
63
47
288
gebelik testinde 1- 1 ,5 saat sonra silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı? 2 tane yaptım bugün ikisindede aynı şey oldu. Negatif diye bırakıyorum 1 saat sonra fln baktığımda çok silik ikinci çizgi. daha bata 7 gün var bu arada , ama ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettiğim için bu ay bekliyorum.

Benim öyle oldu Can'ım. 1 saat sonra çıktı. Ertesi gün ki testim pembeydi

Benim oyle oldu ve hamileydim. Gec cikmasinij sebebi testi erken yapmis olman da olabilir Allah gonlune gore versin :)

Yumurtlma gunundn ne kadar gecti cnm testi tekrarla iki gun sonra daha erkn cikarsa kesin vardr ki insallah vardr

Yumurtlma gunundn ne kadar gecti cnm testi tekrarla iki gun sonra daha erkn cikarsa kesin vardr ki insallah vardr
Cnm 27 si en koyu gündü bir gün öncesini ve o günü değerlendirdim. yumurtlama gününden sonra ovulasyon teslerimde silikti birkaç gün , şimdi bir önceki güne nazaran daha koyu, paket halinde aldığım için erken olduğunu bilmeme rağmen yapayım dedim testleri , 1 saat sonra 2 testtede çok çok hafif silik çizgi belirdi . dün yaptığımda yoktu mesela . bakalım ben bata kadar her gün yaparım artık çok teeşekkür ederim cnm bu arada inşallah bakalım erken henüz ama heycan yaptım bu ay nedense

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…