12 gün kala adete şiddetli vardı ondan 4 gün önce iğne batması kramp tarzında sol kasıkta ağrı oldu hafifti hatta eşimin abisi kızdı ağrı vardı niye gitmediniz doktora diye hafifti ara ara ağrıyordu gecen hafta cumartesi sancidan duramadim eşimle acile gittik bakmadılar sabah 8 kadar bekledim ama acilde ağrıdan duramıyorum bakmadılar 6 saat bekledim eşime gidelim eve ben dayanamıyorum artık dedim sonra medicale gittik orda karina elle kontrol etti ağrıdan duramıyorum rengim kireç gibi oldu sağ kasık agridi cumartesi bu arada bel kısımda komple Ağrı vardı sağ kasiga baktı bişey demedi sol kasiga dokununca hamile mi dedi dün yine ağrılar geçmiyor bu arada ilaç verdi durmuyor hala bugün belim adet ağrısı gibi baya Ağrı var evlendikten sonra adet ağrısı cekmedim 3 gündür sol kasıkta kramp segirme ve batma var bı de afedersin mide suyum kalkıp iniyor ekşimsi iğrenç bişey dün gittim yalvardik kan alması için öyle aldı ogrendim bı de belki komik gelecek ama göğüs kısmından vajinaya kadar kahverengi bı çizgi iniyor normalde o yoktu geçen gün gördüm