Gebelik testi 5 gün kala pozitif

Gizem1934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
15
6
86
26
Herkese merhabalar. Adetime 5 gün var. Awox gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim, yanlış çıkma ihtimali var mı bu marka da

Eklentiler

• IMG_20250531_111806.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 382
Herkese merhabalar. Adetime 5 gün var. Awox gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim, yanlış çıkma ihtimali var mı bu marka da
Maşallah çok belirgin çıkmış. Awox güvenilir diyorlar, bence hamilesiniz tebrikler, bir kan verin netleştirin :)

bence ikinci cizgi çok net ya. ama bu markayı da hiç kullanmadım da insallah vardır. ben de 4 gün kala bu sekilde görmüştüm çizgiyi

Bu testede bakar mısınız? Bata 5-6 gün var

Eklentiler

• IMG_8770.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 355
  • IMG_8764.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 358
Benim de 4-5 günüm var regli olmama mide bulantım başladı bugün halsizlik uyku hali karın ve kasık ağrısı sulu beyaz akıntım mevcut test yapsam mı acaba bende

Awox yanılmaz diyolar canım doğrudur inşallah sağlıcakla ilerlesin

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?

ver canım tekrar kafan rahat olsunn

ver canım tekrar kafan rahat olsunn
ben var gibi hissediyorum çünkü son 1 haftadır sol kasığımda batma ve kramplar oluyor birde 2 defa farkli günlerde kahve rengi lekelenmem oldu belki de geç dölenme olmuş olabilir mi dedim kendi kendime

ben var gibi hissediyorum çünkü son 1 haftadır sol kasığımda batma ve kramplar oluyor birde 2 defa farkli günlerde kahve rengi lekelenmem oldu belki de geç dölenme olmuş olabilir mi dedim kendi kendime
olabilir sen tekrar ver gelmezse eğer hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…