Maşallah çok belirgin çıkmış. Awox güvenilir diyorlar, bence hamilesiniz tebrikler, bir kan verin netleştirin :)Herkese merhabalar. Adetime 5 gün var. Awox gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim, yanlış çıkma ihtimali var mı bu marka da
Merhaba adet döngünüz kaç gün acabaHerkese merhabalar. Adetime 5 gün var. Awox gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim, yanlış çıkma ihtimali var mı bu marka da
28-29 günMerhaba adet döngünüz kaç gün acaba
ver canım tekrar kafan rahat olsunnselam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?
ben var gibi hissediyorum çünkü son 1 haftadır sol kasığımda batma ve kramplar oluyor birde 2 defa farkli günlerde kahve rengi lekelenmem oldu belki de geç dölenme olmuş olabilir mi dedim kendi kendimever canım tekrar kafan rahat olsunn
olabilir sen tekrar ver gelmezse eğer hayırlısı olsunnben var gibi hissediyorum çünkü son 1 haftadır sol kasığımda batma ve kramplar oluyor birde 2 defa farkli günlerde kahve rengi lekelenmem oldu belki de geç dölenme olmuş olabilir mi dedim kendi kendime
ay sağol canım inşallah vardır madem akşam veririmolabilir sen tekrar ver gelmezse eğer hayırlısı olsunn
ay tamam canım bak heyecanlandım tekrarda doktor yok deyince çok üzüldüm ama belkide ultrason da görünmez daha küçükse dedim kendi kendimeguzel haberlerını beklıyorum benıde etiketlersin :))
ay inşallah canım yarın akşam tekrar vereceğimay sevındım hadı inşallah yükselir 2 gunde 1 kan ver bakalımm Rabbim yardımcın olsunn
canım senin durumun nasıl benim gecikmenin 12.günü olduay sevındım hadı inşallah yükselir 2 gunde 1 kan ver bakalımm Rabbim yardımcın olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?