GEBELİK TESTİ ACİL

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
775
73
Merhaba kizlar her ay gbi gene adet gecikti hiç korunmadik bugün test yaptım bı bakarmisnz

Neden yuklenmiuo

Eklentiler

• IMG_20210917_193220.webp
    IMG_20210917_193220.webp
    3 KB · Görüntüleme: 105
Sanki bende gördüm ama yarın sabah ilk idrarla bir daha deneyin bence, inşallah vardır🥰

Bende gördüm canım var bence hayırlı olsun inslalah 🤗♥️🙏🤲

Geç döllenme olabilir, çok hafif çizgi var gibi. Bence erken gebelik testi alın ilk idrarla tekrarlayın. Benim de adetim 10 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde silik çizgi çıktı o şekilde öğrendim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır

Geç döllenme olabilir, çok hafif çizgi var gibi. Bence erken gebelik testi alın ilk idrarla tekrarlayın. Benim de adetim 10 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde silik çizgi çıktı o şekilde öğrendim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır
Ya bende diyorum var diye silik iyice bkmak lazım ama vardie yani demi

Ayy gördün mü vardır yani demi yaaa
Evet canım gördüm ama 10 gün geçmiş ya çok açık renk inşallah daha da yükselir HCG kan ver için tam rahatlasin canım insalalh kanda da yüksek çıkar 🙏♥️🤲🤗

Evet canım gördüm ama 10 gün geçmiş ya çok açık renk inşallah daha da yükselir HCG kan ver için tam rahatlasin canım insalalh kanda da yüksek çıkar 🙏♥️🤲🤗
Ya ama 10 gün olarak tam olmuyo ben her ay başka tarihte oluyorum mesela geçen aya göre 10 gün geçmiş diyorum yoksa net oldgm her ay hiç olmadı

Ya ama 10 gün olarak tam olmuyo ben her ay başka tarihte oluyorum mesela geçen aya göre 10 gün geçmiş diyorum yoksa net oldgm her ay hiç olmadı
Adetlerin de düzensiz ya bence sen yarın kan testi ver acilde için rahat etsin canım inslalah pozitiftir 🤗🤲♥️🙏🙏

Back
X