Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar normalde adetimi hep gününden gününe olurum hiç şaşmaz bu ay 3 gün gecikti çok akıntım vardı 2 defa test yaptım pozitif çıktı ve kan vermeye gittim betam 15.1 çıktı sizce gebelik var mı
Arkadaşlar bende 9 ağustosta regl olmuştum. 23 gündebir oluyorum ilac kullanmaktan bu yana. Bu ay da 9 unda oldum. Çok ağrılarım var sizce testyapmali miyim.
Merhaba kızlar normalde adetimi hep gününden gününe olurum hiç şaşmaz bu ay 3 gün gecikti çok akıntım vardı 2 defa test yaptım pozitif çıktı ve kan vermeye gittim betam 15.1 çıktı sizce gebelik var mı
Sadece belirtim regl gecikmesiydi kan verdim bugün betam 15 çıktı doktor gebesin ama biraz geçince tekrar kan vermemi istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin size de inşallah
Sadece belirtim regl gecikmesiydi kan verdim bugün betam 15 çıktı doktor gebesin ama biraz geçince tekrar kan vermemi istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin size de inşallah