Arkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?
Sizi üzmek istemem ama ben çizgi göremedim. Belki fotoğraftandır. 6 gün çok çok erken bu arada. 14-15. Gün yumurtlasanız daha 9 gün olmuş. İdrara bu kadar erken yansımaz.
Sizi üzmek istemem ama ben çizgi göremedim. Belki fotoğraftandır. 6 gün çok çok erken bu arada. 14-15. Gün yumurtlasanız daha 9 gün olmuş. İdrara bu kadar erken yansımaz.
Valla canım silik bir çizgiyi bende görüyorum fotoğrafda. Ama yinede en iyisi bir kac gün daha bekleyip kan testi vermek çünkü şu an çok erken birşey söyleyebilmek için. Varsa bile gebelik, çok çok yeni olduğu için çizgi çok silik olur. Ama bir daha test yapmak istersen bence erken gebelik testlerinden yap onlar daha iyi sonuç verir