Gebelik testi acil

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Arkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• 804EE0B2-C6E7-49CD-A296-FB8B5E215EBC.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 220
Arkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?
Kanda daha net sonuç alırsınız ama isterseniz birkaç gün sonra bunu da tekrarlayabilirsiniz

Sizi üzmek istemem ama ben çizgi göremedim. Belki fotoğraftandır. 6 gün çok çok erken bu arada. 14-15. Gün yumurtlasanız daha 9 gün olmuş. İdrara bu kadar erken yansımaz.

Sizi üzmek istemem ama ben çizgi göremedim. Belki fotoğraftandır. 6 gün çok çok erken bu arada. 14-15. Gün yumurtlasanız daha 9 gün olmuş. İdrara bu kadar erken yansımaz.
Evet biliyorum ama işte dayanamadım Testte de çok silik bir çizgi çıkınca ümitlendim. Teşekkür ederim

Çok silik bir çizgi var ama erken sanki benim adetim 7 gün gecikti test yaptım ama yarım saat sonra falan böyle silik çıktı

Eklentiler

• IMG_7008.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 173
Valla canım silik bir çizgiyi bende görüyorum fotoğrafda. Ama yinede en iyisi bir kac gün daha bekleyip kan testi vermek çünkü şu an çok erken birşey söyleyebilmek için. Varsa bile gebelik, çok çok yeni olduğu için çizgi çok silik olur. Ama bir daha test yapmak istersen bence erken gebelik testlerinden yap onlar daha iyi sonuç verir

Benim gibisin kendimizi ne çok yipratiyoruz bende böyleyim su testlere verdiğim para sayısız Rabbim nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…