Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda daha net sonuç alırsınız ama isterseniz birkaç gün sonra bunu da tekrarlayabilirsinizArkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?
Evet biliyorum ama işte dayanamadımSizi üzmek istemem ama ben çizgi göremedim. Belki fotoğraftandır. 6 gün çok çok erken bu arada. 14-15. Gün yumurtlasanız daha 9 gün olmuş. İdrara bu kadar erken yansımaz.
Çok silik bir çizgi var ama erken sanki benim adetim 7 gün gecikti test yaptım ama yarım saat sonra falan böyle silik çıktıArkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?
Merhaba gebemisinizÇok silik bir çizgi var ama erken sanki benim adetim 7 gün gecikti test yaptım ama yarım saat sonra falan böyle silik çıktı
Evet ama maalesef düşük yaptımMerhaba gebemisiniz
Çok üzüldüm canim başin sağolsunEvet ama maalesef düşük yaptım
Benim gibisin kendimizi ne çok yipratiyoruz bende böyleyim su testlere verdiğim para sayısız Rabbim nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?
Merhaba sonuç nedirArkadaşlar merhaba reglime 6 gün var daha ama dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde. Bu çizgi de gebelik olabilir mi?