Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk teste var gibiVarmı kuruma çizgisi mi ben hiçbirşey anlamadım bebeğim var 7 aylık korkuyorumEki Görüntüle 3718760
Off tekrarlıcam yineBende şuan aynıyım. 7 aylık bebeğim var veEki Görüntüle 3718765
var gibi duruyor ne kadar geciktiBende var mı sence![]()
Ay olmasın ya oğlum 7 aylık daha 19 gün gecikti bide daha belirgin çıkmazmıydıBugundu adet günüm olmadım sende de var gibi duruyor
Korunduk ama geri çekilme ile. Bebeğim mama ile besleniyorKorunmadınız mı süt korumaz dikkat edin
O korunma yöntemi değl kesinlikle geri çekilme korumazKorunduk ama geri çekilme ile. Bebeğim mama ile besleniyor
İnternetten araştırın ve kendinize uygun gerçek korunma yöntemleri bulun çekilme olsada ilişki sırasında sperm akışı olabiliyor yani erkek boşalmadan da sperm gelebilir bu da sizi hamile bırakırKorunduk ama geri çekilme ile. Bebeğim mama ile besleniyor
Biliyorum fakat eşim kabul etmiyor hastaneye gidip yaptıramıyorum da bebeğime tek başıma bakıyorum kimse yok yanımdaİnternetten araştırın ve kendinize uygun gerçek korunma yöntemleri bulun çekilme olsada ilişki sırasında sperm akışı olabiliyor yani erkek boşalmadan da sperm gelebilir bu da sizi hamile bırakır
Diyecek bir şey yok . Sonuçları sizleri ilgilendirir hakkınızda hayırlısıBiliyorum fakat eşim kabul etmiyor hastaneye gidip yaptıramıyorum da bebeğime tek başıma bakıyorum kimse yok yanımda
Varmı ki sonuca göre onu da bilmiyorumDiyecek bir şey yok . Sonuçları sizleri ilgilendirir hakkınızda hayırlısı
Var veya yok bir iki gün içinde çıkar ortaya ancak bu şekilde zaten her ay aynı korkuyu yaşayacaksınız çünkü malesef dediğim gibi geçerlilği olan bir korunma yöntemi değilVarmı ki sonuca göre onu da bilmiyorum
Biliyorum değil eşim hiçbirini kabul etmiyorVar veya yok bir iki gün içinde çıkar ortaya ancak bu şekilde zaten her ay aynı korkuyu yaşayacaksınız çünkü malesef dediğim gibi geçerlilği olan bir korunma yöntemi değil
Eşiniz etsin veya etmesin sonuçta gebe kalırsanız sonuçları yine sizi ilgilendirecek. Siz her ay bu korkuyu yaşayacaksınız. Kendi bedeniniz ve hayatınız üzerinde söz sahibi olun diyelim hamile kaldınız doğurmak veya aldırmak konusunda da kararı eşiniz mi verecek hadi oldu doğurdunuz her zaman bu yöntemle mi korunmaya devam edeceksinizBiliyorum değil eşim hiçbirini kabul etmiyor