Gebelik testi acil

ygmuur16

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Varmı kuruma çizgisi mi ben hiçbirşey anlamadım bebeğim var 7 aylık korkuyorum
IMG_9294.webp

Eklentiler

• IMG_9297.webp
    IMG_9297.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 62
Bende şuan aynıyım. 7 aylık bebeğim var ve
IMG_1903.webp

Bugundu adet günüm olmadım sende de var gibi duruyor

Korunmadınız mı süt korumaz dikkat edin

Korunduk ama geri çekilme ile. Bebeğim mama ile besleniyor
İnternetten araştırın ve kendinize uygun gerçek korunma yöntemleri bulun çekilme olsada ilişki sırasında sperm akışı olabiliyor yani erkek boşalmadan da sperm gelebilir bu da sizi hamile bırakır

İnternetten araştırın ve kendinize uygun gerçek korunma yöntemleri bulun çekilme olsada ilişki sırasında sperm akışı olabiliyor yani erkek boşalmadan da sperm gelebilir bu da sizi hamile bırakır
Biliyorum fakat eşim kabul etmiyor hastaneye gidip yaptıramıyorum da bebeğime tek başıma bakıyorum kimse yok yanımda

Biliyorum fakat eşim kabul etmiyor hastaneye gidip yaptıramıyorum da bebeğime tek başıma bakıyorum kimse yok yanımda
Diyecek bir şey yok . Sonuçları sizleri ilgilendirir hakkınızda hayırlısı

Varmı ki sonuca göre onu da bilmiyorum
Var veya yok bir iki gün içinde çıkar ortaya ancak bu şekilde zaten her ay aynı korkuyu yaşayacaksınız çünkü malesef dediğim gibi geçerlilği olan bir korunma yöntemi değil

Var veya yok bir iki gün içinde çıkar ortaya ancak bu şekilde zaten her ay aynı korkuyu yaşayacaksınız çünkü malesef dediğim gibi geçerlilği olan bir korunma yöntemi değil
Biliyorum değil eşim hiçbirini kabul etmiyor

Biliyorum değil eşim hiçbirini kabul etmiyor
Eşiniz etsin veya etmesin sonuçta gebe kalırsanız sonuçları yine sizi ilgilendirecek. Siz her ay bu korkuyu yaşayacaksınız. Kendi bedeniniz ve hayatınız üzerinde söz sahibi olun diyelim hamile kaldınız doğurmak veya aldırmak konusunda da kararı eşiniz mi verecek hadi oldu doğurdunuz her zaman bu yöntemle mi korunmaya devam edeceksiniz

Back
X