• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi artımed

dudubal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Adetime 2 gün var sanki.çok hafıf silik bir çizgi görünüyor ama emin olamadım gerkes bu ıle ılgılı yalancı pozitif yazmıs

Eklentiler

• 1000063178.webp
    1000063178.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 99
  • 1000063177.webp
    1000063177.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 90
Artımed hiç güvenilir değil kaç kere yalancı pozitif verdi başka bir markayla da deneyin

Adetime 2 gün var sanki.çok hafıf silik bir çizgi görünüyor ama emin olamadım gerkes bu ıle ılgılı yalancı pozitif yazmıs
Reglin bir gün geçince gene test yap bence artimed için yalancı pozitif veriyor diyor ben yalancı pozitif te göremedim ama olsun

Bende artimed ile silik gördüm durdukça belirginleşti iki kez onunla yaptım şimdi predictor marka aldım 400 TL çok pahalı ama net sonuç diyorlar tabi ki en doğrusu kan ile 🌸

Ben de 2 gün önce bu markanın hem erken gebelik hem de normal kaset testini uyguladım. Erken gebelikte çok silik gri bir çizgi çıktı. İnternette baya araştırdım güvenilir değilmiş

Hevesinizi kırmak istemem ama çok
test yaptım kendimden bilirim, bu kuruma çizgisine benziyor şüphemiz varsa awoxu denemenizi tavsiye ederim, iRabbim tez zamanda buluştursun🌸🩷

Ben de 2 gün önce bu markanın hem erken gebelik hem de normal kaset testini uyguladım. Erken gebelikte çok silik gri bir çizgi çıktı. İnternette baya araştırdım güvenilir değilmiş
Malefes bendee çok okudum 1 yıldırda istyrz ama hayırlısı Allah'tan

Back
X