Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende artimed ile silik gördüm durdukça belirginleşti iki kez onunla yaptım şimdi predictor marka aldım 400 TL çok pahalı ama net sonuç diyorlar tabi ki en doğrusu kan ile
Ben de 2 gün önce bu markanın hem erken gebelik hem de normal kaset testini uyguladım. Erken gebelikte çok silik gri bir çizgi çıktı. İnternette baya araştırdım güvenilir değilmiş
Hevesinizi kırmak istemem ama çok
test yaptım kendimden bilirim, bu kuruma çizgisine benziyor şüphemiz varsa awoxu denemenizi tavsiye ederim, iRabbim tez zamanda buluştursun
Ben de 2 gün önce bu markanın hem erken gebelik hem de normal kaset testini uyguladım. Erken gebelikte çok silik gri bir çizgi çıktı. İnternette baya araştırdım güvenilir değilmiş
Hevesinizi kırmak istemem ama çok
test yaptım kendimden bilirim, bu kuruma çizgisine benziyor şüphemiz varsa awoxu denemenizi tavsiye ederim, iRabbim tez zamanda buluştursun