• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi bakabilir misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ,
Az önce prodictör 6 gün önce yazan erken gebelik Testi yaptım negatif çıktı çöpe atmadan önce içini açayım dedim açtım baktım aşagıda ekte gördüğünüz gibi bi pembe çizgi çıkmış bu genelde oluyo mu yoksa bana mı denk geldi yada bi ihtimal de olsa gebe miyim ? Tekrarlamam gerekiyor mu ? Bat 7 Mayıs
İyi akşamlar ...
Kaçıncı gününde test yaptınız ve böyle çıktı

6 gün kala yaptım bat 7 Mayıs bugün teste tekrar baktım hala orda pembe pembe duruyo
Bende 6. Günümde yaptım gebelik testi bende de böyle oldu hayali bi gölge belirdi

Eklentiler

• DB87C4F6-8D71-4E2D-9A43-FC92C6E6C560.webp
    DB87C4F6-8D71-4E2D-9A43-FC92C6E6C560.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 212
Hayırlı olsun canım gördüm ben kan ver adetine kaç gün var
Mayıs 6 sı gibi adet olmam gerekiyor cuma kan vericem. Bende rahimde de perde var o sıkıntı Günay gebelik olmazsa onu alıcaz korkuyorum biraz 😟

Günlerimiz aynı ya bi fark hissediyor musunuz vücudunuz da benim ağrı yok vücudumda sizin var mı
Bel ve kasik agrim var mide bulantim var hafif bu sabah yaptm direk çıktım ben de beklemiyordum ama sevindim, subat ayinda kimyasal gebelik yasadm insallah ayni seyleri yasamam :(

Bel ve kasik agrim var mide bulantim var hafif bu sabah yaptm direk çıktım ben de beklemiyordum ama sevindim, subat ayinda kimyasal gebelik yasadm insallah ayni seyleri yasamam :KK43:
Nemde ağrı bulantı yok bel ağrım var sadece inşallah olmaz cuma sabahtan kan ver netleşsin bence

Back
X