Yok ne yazık ki.sizce biri gözüküyor mu yarın adet olmam lazım
Canım adet Günü'nde yapmışmıydın peki test, yani önce negatif bir gün sonra pozitif mi gördünYok gibi ama günün geçince tekrar yaparsın.
Benim bir gün geçmişti çift çizgiydi.
Kaç gün geciktin veya adetine kaç gün kala bu testi yaptin canımsizce biri gözüküyor mu yarın adet olmam lazım
Gecikmem yok daha yarın adet olmam gerekiyorYok bence. Ama bir kaç gün sonra tekrar deneyin. Gecikme kaç gün?
Yok hayır hiç yapmamıştım. Ama eminim yapsam yine pozitif çıkardı. Testi yaptığım gün dr gitmiştim. Değerlerim bayağı yüksekti.Canım adet Günü'nde yapmışmıydın peki test, yani önce negatif bir gün sonra pozitif mi gördün
Darısı başıma diyelim inşallah :) ben de yarın testi tekrarlıcam canım, 2 gün geçmiş olacak yarın bakalımAdet gününden 1 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı 1 gun gecikti pozitif cıktı hakkınizda hayırlısı olsun
BnmYok hayır hiç yapmamıştım. Ama eminim yapsam yine pozitif çıkardı. Testi yaptığım gün dr gitmiştim. Değerlerim bayağı yüksekti.
bnmde aynı şey var şuan sadece adet gecikmesini beklicm normalde bugün gelmesi lazım gelmedi belirtide yok şuanAdet gününden 1 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı 1 gun gecikti pozitif cıktı hakkınizda hayırlısı olsun
İnşalllah gebesindir canımBnm
bnmde aynı şey var şuan sadece adet gecikmesini beklicm normalde bugün gelmesi lazım gelmedi belirtide yok şuan
Dün hastalandım ben canım. Inşallah bekleyen sizler gebesinizdir. Diğer aylara umudum :)insallah hayirlisi ile hamilesindir. ben de bekliyorum o kadar heyecanli ve sabirsizim ki. benim adetime daha iki hafta var. ilk denememiz bu. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.
insallah canim guzel temennin icin tesekkur ederim. insallah Allah hayirlisi ile diger ay nasip etsin.Dün hastalandım ben canım. Inşallah bekleyen sizler gebesinizdir. Diğer aylara umudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?