• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi, bakarmısınız ACİL

busracan2021

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2023
16
1
6
26
Merhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Dün Test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test. Erken gebelik silik diğeri negatif. 2 yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi?? Bugün tekrar erken gebelik testi yaptım düne göre çok az silik. Fotografları ekliyoruö

Eklentiler

• 1000105521.webp
    1000105521.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000105582.webp
    1000105582.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Dün Test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test. Erken gebelik silik diğeri negatif. 2 yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi?? Bugün tekrar erken gebelik testi yaptım düne göre çok az silik. Fotografları ekliyoruö
Erken gebelik testine bakarsak var gibi 🤗 Sabah ilk idrarla tekrarlayın isterseniz ya da kan verin kesin sonuç için 🌸

Bence bir kaç gün daha bekleyip sabah idrarla test yap inşallah vardır ☺️

Bence yok ben 3 aydır yaptım her testte silikden daha da koyu çıktı ama kan verdiğimde yoktu o yüzden ben güvenmiyorum

Back
X