Gebelik testi, bakarmısınız ACİL

busracan2021

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2023
18
2
6
26
Merhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Dün Test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test. Erken gebelik silik diğeri negatif. 2 yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi?? Bugün tekrar erken gebelik testi yaptım düne göre çok az silik. Fotografları ekliyoruö

Eklentiler

• 1000105521.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 639
  • 1000105582.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 631
Erken gebelik testine bakarsak var gibi Sabah ilk idrarla tekrarlayın isterseniz ya da kan verin kesin sonuç için

Bence yok ben 3 aydır yaptım her testte silikden daha da koyu çıktı ama kan verdiğimde yoktu o yüzden ben güvenmiyorum

Kızlar sizce var mı

Eklentiler

• IMG20250613184146.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 581
Bazı testler yalancı pozitif olabiliyor, adete 2 gün kala ilk idrarla tekrar bi test yapın eger silikte olsa çıkaraa regliyi beklersiniz ona gore kan verirsiniz. Bende gecen ay 2 farklı markada silik çiktı regl oldum maalesef. Rabbim gönlüne göre versin insallah belirtilerin var mı göğüs hassasiyeti, kasık batmalari gibi

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?

İlk iki dakika içinde çıktı bata 3 var testim pozitif mi lütfen yardımcı olun çok heyecanlıyım emin olamadığım için sevinemiyorum bile

Eklentiler

• image.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 466
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…