- 24 Eylül 2023
- 18
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi busracan2021
-
Erken gebelik testine bakarsak var gibiMerhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Dün Test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test. Erken gebelik silik diğeri negatif. 2 yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi?? Bugün tekrar erken gebelik testi yaptım düne göre çok az silik. Fotografları ekliyoruö
Bence yok ben 3 aydır yaptım her testte silikden daha da koyu çıktı ama kan verdiğimde yoktu o yüzden ben güvenmiyorumMerhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Dün Test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test. Erken gebelik silik diğeri negatif. 2 yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi?? Bugün tekrar erken gebelik testi yaptım düne göre çok az silik. Fotografları ekliyoruö
Kızlar sizce var mı
Bazı testler yalancı pozitif olabiliyor, adete 2 gün kala ilk idrarla tekrar bi test yapın eger silikte olsa çıkaraa regliyi beklersiniz ona gore kan verirsiniz. Bende gecen ay 2 farklı markada silik çiktı regl oldum maalesef. Rabbim gönlüne göre versin insallahMerhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Dün Test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test. Erken gebelik silik diğeri negatif. 2 yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi?? Bugün tekrar erken gebelik testi yaptım düne göre çok az silik. Fotografları ekliyoruö
Testin markası neydi acaba bende de bu şekilde silik çizgi çıktı daKan verdim negatif
FreelyTestin markası neydi acaba bende de bu şekilde silik çizgi çıktı da
daha önce bende onu denedim kanda negatif çıktıFreely
Bence var kan verdiniz miİlk iki dakika içinde çıktı bata 3 var testim pozitif mi lütfen yardımcı olun çok heyecanlıyım emin olamadığım için sevinemiyorum bile
Evet kan vermiştim 6.8 çıktı ama gecikmenin 3. Günü kanamam başladıBence var kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?