- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Kan verdin mi canimBen de olmadım cane soğan suyu içtim birkaç gün sonra hayıt içtim olmadım hala ama sancım var olmasa adet sökücü içecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdin mi canimBen de olmadım cane soğan suyu içtim birkaç gün sonra hayıt içtim olmadım hala ama sancım var olmasa adet sökücü içecem
Vermedim canım geçen gebelik testi yaptım negatif 3gündür adet sökücü kulanıyorum ayreten soğan suyu da sancı var ama hala adet olmadımKan verdin mi canim
Allah allahh neden böyle oldu kiVermedim canım geçen gebelik testi yaptım negatif 3gündür adet sökücü kulanıyorum ayreten soğan suyu da sancı var ama hala adet olmadım
Bilmiyorum valla canım bu gün ilacın 4 günü hala hiç bişey yok ayreten 3 gündür de soğan suyu içi yiyorum yine Tabi geçenlerde de soğan suyu ve hayıt suyu içtim yine olmadım ilavın 10 günü dolsun olmasa hastaneye gıdecem artık arada sancım oluyor ama kesiliyor sonraAllah allahh neden böyle oldu ki
Hayır olsun canım inşallah olursun bir an önce..Bilmiyorum valla canım bu gün ilacın 4 günü hala hiç bişey yok ayreten 3 gündür de soğan suyu içi yiyorum yine Tabi geçenlerde de soğan suyu ve hayıt suyu içtim yine olmadım ilavın 10 günü dolsun olmasa hastaneye gıdecem artık arada sancım oluyor ama kesiliyor sonra
Cnm yotgın testın markası neydı acabaBilmiyorum valla canım bu gün ilacın 4 günü hala hiç bişey yok ayreten 3 gündür de soğan suyu içi yiyorum yine Tabi geçenlerde de soğan suyu ve hayıt suyu içtim yine olmadım ilavın 10 günü dolsun olmasa hastaneye gıdecem artık arada sancım oluyor ama kesiliyor sonra
Buydu canımCnm yotgın testın markası neydı acaba
Şimdi yaptım hemen çıktı bilmiyorum sevinemiyorumHayır olsun canım inşallah olursun bir an önce..
Geç döllenme mi oldu acaba yaaŞimdi yaptım hemen çıktı bilmiyorum sevinemiyorum![]()
Dün adet oldum canımGeç döllenme mi oldu acaba yaa
İki ki adet oldum can içim rahatladı ve bu ay kılomen kulanıcam hayıt tohumu suyu da çok faydalı inşallah nasip olurGeç döllenme mi oldu acaba yaa
Benimde testleriniz gibi çıktı sonradan yapınca negatife döndü yaptığım testlerin markası ayniydi niye böyle olduki canım ben anlam veremedimİki ki adet oldum can içim rahatladı ve bu ay kılomen kulanıcam hayıt tohumu suyu da çok faydalı inşallah nasip olur
Valla canım ben adet oldum artık testlere de güven olmuyor malesefBenimde testleriniz gibi çıktı sonradan yapınca negatife döndü yaptığım testlerin markası ayniydi niye böyle olduki canım ben anlam veremedim![]()
Haklısınız acaba kimyasal mi oldu sizinkiValla canım ben adet oldum artık testlere de güven olmuyor malesef
Valla canım ben adet oldum artık testlere de güven olmuyor malesBenimde testleriniz gibi çıktı sonradan yapınca negatife döndü yaptığım testlerin markası ayniydi niye böyle olduki canım ben anlam veremedim![]()
Benim değil de senin ki kimyasal olabilir caneHaklısınız acaba kimyasal mi oldu sizinki
Galiba öyleValla canım ben adet oldum artık testlere de güven olmuyor males
Benim değil de senin ki kimyasal olabilir cane