Gebelik testi bakarmısınız

Allah allahh neden böyle oldu ki
Bilmiyorum valla canım bu gün ilacın 4 günü hala hiç bişey yok ayreten 3 gündür de soğan suyu içi yiyorum yine Tabi geçenlerde de soğan suyu ve hayıt suyu içtim yine olmadım ilavın 10 günü dolsun olmasa hastaneye gıdecem artık arada sancım oluyor ama kesiliyor sonra

Bilmiyorum valla canım bu gün ilacın 4 günü hala hiç bişey yok ayreten 3 gündür de soğan suyu içi yiyorum yine Tabi geçenlerde de soğan suyu ve hayıt suyu içtim yine olmadım ilavın 10 günü dolsun olmasa hastaneye gıdecem artık arada sancım oluyor ama kesiliyor sonra
Hayır olsun canım inşallah olursun bir an önce..

Cnm yotgın testın markası neydı acaba

Eklentiler

• IMG_20230816_233749.webp
    IMG_20230816_233749.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 39
İki ki adet oldum can içim rahatladı ve bu ay kılomen kulanıcam hayıt tohumu suyu da çok faydalı inşallah nasip olur
Benimde testleriniz gibi çıktı sonradan yapınca negatife döndü yaptığım testlerin markası ayniydi niye böyle olduki canım ben anlam veremedim 😥

Back
X