- 19 Şubat 2023
- 32
- 12
- 8
- 35
- Konu Sahibi dualardagizli
Kızlar gebelik testime bakar mısınız bata 6 gün var daha dayanamadım yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi ben mi yanlış görüyorum ilk 10 dk da çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artımed kaset testMarkası ne testinizin
Hadi ya sevinmiştim bendeO yanlış sonuç veriyor olabilir canım o yüzden o markaya pek güvenmiyorum
Ben görüyorumda belli belirsiz acaba kuruma çizgisi falan mı hemen çıkmadı sonuçBen göremedim malesef çizgi
ben cızgı gormuyorum pc den bakmama ragmen .S senin gordugun testin kendınde olan serittir. o serit pembe olcak bhcg yukselınceKızlar gebelik testime bakar mısınız bata 6 gün var daha dayanamadım yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi ben mi yanlış görüyorum ilk 10 dk da çıktı
Neyse sağlık olsun o zaman ne diyelim başka bahara kaldıben cızgı gormuyorum pc den bakmama ragmen .S
Bu arada o çizgiyi gördüm ama emin ol bnim testim ciddi ciddi pozitif olmasına rağmen kan 0.100 çıktıO yanlış sonuç veriyor olabilir canım o yüzden o markaya pek güvenmiyorum
Üzüldüm . Her ay bekliyorum 4 ay oldu zamanı var demekkiBu arada o çizgiyi gördüm ama emin ol bnim testim ciddi ciddi pozitif olmasına rağmen kan 0.100 çıktı
daha 6 gunun varmıs ne baharı :) 3 gun sonra tekrarla :)Neyse sağlık olsun o zaman ne diyelim başka bahara kaldı![]()
Evet , biz kadınlar maalsef çocuk konusunda çok sabırsızız. Elimde test vardı bakayım dedimdaha 6 gunun varmıs ne baharı :) 3 gun sonra tekrarla :)
Kan testinde çıkar mı şuan olmuş olsadaha 6 gunun varmıs ne baharı :) 3 gun sonra tekrarla :)
Üzülme daha adet olmadın sonuçta umut hala varÜzüldüm . Her ay bekliyorum 4 ay oldu zamanı var demekki![]()
Evet 6 gün daha heyecanla bekleyebilirim bir umutÜzülme daha adet olmadın sonuçta umut hala var
Bekleyip görelim o zaman , umarım vardırÇizginin silik bile olsa pembe olması gerekiyor
Maalesef negatif ama zaten çok erken