Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim resmi yan degilde tam cekseniz daha net görünürKızlar burda ikinci çizgi var mı belli belirsiz görüyorum ilk dakikalarda çıktı.ama eminde olamadım test markası awoksEki Görüntüle 3628869
Çöpe atmıştım malesefBen göremedim resmi yan degilde tam cekseniz daha net görünür
NegatifmiydiÇöpe atmıştım malesef
Çok anlayamadım sabah tekrar yapacağımNegatifmiydi
Evet canım sabah yap bizi de bilgilendirmiş olursun hem belirtilerin var mıÇok anlayamadım sabah tekrar yapacağım
Sağ kasıkta batma oluyor.birde regl öncesi göğüs hassasiyeti çok olurdu ve sivilce çıkardı hiçbiri olmadıEvet canım sabah yap bizi de bilgilendirmiş olursun hem belirtilerin var mı
Bende de var sivilce de var shshhs bat a bir hafta var ins vardir valla bizi de bilgilendriSağ kasıkta batma oluyor.birde regl öncesi göğüs hassasiyeti çok olurdu ve sivilce çıkardı hiçbiri olmadı
Sizi umutlandirmak istemem ama çizgiyi ben gördümKızlar burda ikinci çizgi var mı belli belirsiz görüyorum ilk dakikalarda çıktı.ama eminde olamadım test markası awoksEki Görüntüle 3628869
Bilgilendiririm tabi.benim 1 gün kaldıBende de var sivilce de var shshhs bat a bir hafta var ins vardir valla bizi de bilgilendri
Ay inşallah doğru görüyorduruzSizi umutlandirmak istemem ama çizgiyi ben gördüm
Testler o kadar çok yaptım ki hatta arkadaşımın testli çok çok aşırı silikti görmüştüm ama kimyasal gebelik yaşadı bugün yine yapmış gördüm gördüm bilmiyorum yanilmiyorumdur hatta dur cizeyim senin gördüğün yer miAy inşallah doğru görüyorduruz
Düz cizemedim direk bakınAy inşallah doğru görüyorduruz
merak ettim cnmÇok anlayamadım sabah tekrar yapacağım
Negatif çıktıYap burayada yaz
merak ettim cnm
Bende orda görmüştüm şimdi tekrarladım negatif çıktıDüz cizemedim direk bakın
İkinci çizgi o kadar kenarda çıkıyor mu ki bir de awox yanıltmıyor diyorlardıBende orda görmüştüm şimdi tekrarladım negatif çıktı
Predictor expresle tekrarladım negatif çıktı .hangisine inanayım bilemedimİkinci çizgi o kadar kenarda çıkıyor mu ki bir de awox yanıltmıyor diyorlardı
Hakkında hayırlısı olsun canımNegatif çıktı