Gebelik testi çizgi koyulaşmıyor normal mi?

yasmnaydm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
320
74
18
Merhaba kızlar. Salı günü kanda beta baktırdım 35 çıktı sürekli kan verip moralimi bozmak istemediğim için bir hafta bekleyeyim evden test yaparak kontrol edeyim dedim. Pazartesi günü,perşembe cumartrsi ve pazar günü yaptığım testleri aşağıya ekliyorum. Perşembe günü haricinde bir koyulaşma göremedim maalesef hep aynı ilerliyor. 1 hafta olcak nerdeyse koyulaşmaması normal mi

Eklentiler

• IMG_0329.webp
    IMG_0329.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 562
  • IMG_0343.webp
    IMG_0343.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 471
  • IMG_0358.webp
    IMG_0358.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 412
  • IMG_0359.webp
    IMG_0359.webp
    34 KB · Görüntüleme: 388
  • IMG_0372.webp
    IMG_0372.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 436
Merhaba kızlar. Salı günü kanda beta baktırdım 35 çıktı sürekli kan verip moralimi bozmak istemediğim için bir hafta bekleyeyim evden test yaparak kontrol edeyim dedim. Pazartesi günü,perşembe cumartrsi ve pazar günü yaptığım testleri aşağıya ekliyorum. Perşembe günü haricinde bir koyulaşma göremedim maalesef hep aynı ilerliyor. 1 hafta olcak nerdeyse koyulaşmaması normal mi
Normal tabiki 🥰testlerde bariz pozitif görünüyor önemli olan bu ve baya belli olmuş çizgiler değeriniz arttıkça illa koyulaşacak diye bir şey yok benim değerimde güzel artmıştı ama testlerimde ki çizgilerim aynı kalmıştı🤗

Bu kadar idrar testi yapana kadar kan verseydiniz keşke. Stres olmamak için kan vermemeyi düşündüğünüzde diğer seçenekleride elemeniz lazım daha fazla uğraş olmuş böyle :)
Salı:35
Persembe: 70
Cumartesi 140
Pazartesi : 280 ( yarın için bu civar )
Çok düşük değerle öğrendiğiniz için idrar testleri yanıltabilir.

Bu kadar idrar testi yapana kadar kan verseydiniz keşke. Stres olmamak için kan vermemeyi düşündüğünüzde diğer seçenekleride elemeniz lazım daha fazla uğraş olmuş böyle :)
Salı:35
Persembe: 70
Cumartesi 140
Pazartesi : 280 ( yarın için bu civar )
Çok düşük değerle öğrendiğiniz için idrar testleri yanıltabilir.
çok teşekkür ediyorum 🥲🙏

Normal tabiki 🥰testlerde bariz pozitif görünüyor önemli olan bu ve baya belli olmuş çizgiler değeriniz arttıkça illa koyulaşacak diye bir şey yok benim değerimde güzel artmıştı ama testlerimde ki çizgilerim aynı kalmıştı🤗
Teşekkür ederim biraz olsun rahatladım 😊

Kızlar testime bakarmısınız kuruma çizgisimi ilk 5 dakka belli değil gibiydi sonra baktım belirginleşir silik ti test sipariş verdim yarın gelicek tekrarlıcam da

Eklentiler

• IMG_20240218_122411.webp
    IMG_20240218_122411.webp
    104 KB · Görüntüleme: 439
Kızlar adetımın gecıkmesının besıncı günü 14unde test verdim 121 16sında verdim 126 daha önce böyle yaşayan varmı umutlanmam mı gerek yavaş yükselmiş kımyasal gebelik yaşadığımda değer 32 26 15 oldu ve düşmüştü beş gün sonunda acaba yıne neden yavaş yükseliyor sonradan yükselen varmı

Kızlar adetımın gecıkmesının besıncı günü 14unde test verdim 121 16sında verdim 126 daha önce böyle yaşayan varmı umutlanmam mı gerek yavaş yükselmiş kımyasal gebelik yaşadığımda değer 32 26 15 oldu ve düşmüştü beş gün sonunda acaba yıne neden yavaş yükseliyor sonradan yükselen varmı
Sağlıkli olması için 2 günde bir 2 katına çıkmadı lazım canım kan testine devam et inşallah sağlıklıdır 🌺

Kimyasal oldu maalesef🥲

Back
X