- 24 Aralık 2023
- 37
- 9
- 6
- 26
- Konu Sahibi moonlight781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de görüyorum gibiArkadaşlar çizgi var mı yok mu yoksa ben kafayı mı yedim? Çok odaklandım ve her yeri çizgi olarak görüyorum sanırım![]()
Çok heyecanlıyım ayy şimdi uyuyamam ben sabaha kadarBen de görüyorum gibi![]()
Bana da var gibi geldi ama kuruma çizgisi de olabilir, önerim yarın hemen erken gebelik testi yapmanız. Erken gebelik testimde hemen ikinci çizgi çıkmıştı kaset testte bir süre sonra çıkmıştı benim. Erken gebelik testleri daha hassas olduğu için daha iyi gibi geliyo
Artı med benimkisi çok güvenmiyorum buna ama eczanede başka yoktuİlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik olabilir benimde testim böyle çıktı kan vericem bende çok heyecanliyim ama kuruma çizgisi olabilir diyorlar senin test hangi marka canim
Aslında erken gebelik yaptım ama onda çizgiyi göremedim :/ kaset testte çıktı sonuç anlamadım hangisi doğruBana da var gibi geldi ama kuruma çizgisi de olabilir, önerim yarın hemen erken gebelik testi yapmanız. Erken gebelik testimde hemen ikinci çizgi çıkmıştı kaset testte bir süre sonra çıkmıştı benim. Erken gebelik testleri daha hassas olduğu için daha iyi gibi geliyor bana.
Regl olmayı bekleyeceğim o haldeBirde test gri olursa kuruma çizgisi pembe olursa ve hemen çıkarsa pozitif diyorlar
Ben de hiç güvenmiyorumArtı med mi bu marka , bende daha pembe çıktı negatifti çok gücen yok sanki ona umudunu kırmış olmayım da
Hormonlara göre değişiyor nasıl ve ne zaman çizgi çıkacağı tabiki ve testte sorun da olabilir (ben kanda 2015ken idrar testinde çizgi gördüm) erken gebelik testinde çıkmadıysa pek umutlanmayın derim ama siz yine yarın bi netleşmek için kan testi yaptırın. İdrarda geç çıkıyor hormonlar biliyorsunuz ama kanda hemen çıkar. Testten teste bile fark ediyor, 2 testi yapmadan önceki gün evde tarihi geçmiş test bulmuştum onda direk çift çizgi çıkmıştı ama tarihi geçtiği için emin olamamıştım, farklı bir markaydı diğer kaset testten. Hatta sabah-akşam idrarının bile fark ettiğini söylüyorlarAslında erken gebelik yaptım ama onda çizgiyi göremedim :/ kaset testte çıktı sonuç anlamadım hangisi doğru
Çok iyi anlıyorum bizde evlat isteyenlerdeniz çünküBen de hiç güvenmiyorumama bazen çift çizgi görmek bile mutlu ediyor
![]()
Bende negatif sonuç almamak için gitmiyorum erken gebelik testi yaptım onda benimde bir şey çıkmadı bu testten 2 defa yaptım ikisinde de böyle çıktı kafam çok karıştı. Resmini ekliyorum testimin bende yok yaptırmadım o testi canımRegl olmayı bekleyeceğim o haldegidip kan verip negatif sonuç almak istemiyorum çok yıpratıcı bir süreç
siz hiç progesteron testi yaptırdınız mı?
Tedavi görüyorum tek başıma denesem umutlamam ama yumurtalık takibi ve çatlama takibi yapıldı. Günleri değerlendirdik vs. Doktor kontrolünde olunca daha bir umutlanıyorumHormonlara göre değişiyor nasıl ve ne zaman çizgi çıkacağı tabiki ve testte sorun da olabilir (ben kanda 2015ken idrar testinde çizgi gördüm) erken gebelik testinde çıkmadıysa pek umutlanmayın derim ama siz yine yarın bi netleşmek için kan testi yaptırın. İdrarda geç çıkıyor hormonlar biliyorsunuz ama kanda hemen çıkar. Testten teste bile fark ediyor, 2 testi yapmadan önceki gün evde tarihi geçmiş test bulmuştum onda direk çift çizgi çıkmıştı ama tarihi geçtiği için emin olamamıştım, farklı bir markaydı diğer kaset testten. Hatta sabah-akşam idrarının bile fark ettiğini söylüyorlar
Sizinki baya belliymiş. Ben de anlamadım bu erken gebelik testleri neden böyle yapıyorBende negati
Bende negatif sonuç almamak için gitmiyorum erken gebelik testi yaptım onda benimde bir şey çıkmadı bu testten 2 defa yaptım ikisinde de böyle çıktı kafam çok karıştı. Resmini ekliyorum testimin bende yok yaptırmadım o testi canım
Erken gebeliğin fotoğrafını koydum buraya isterseniz inceleyin ama ben hiç bir şey görmüyorumÇok iyi anlıyorum bizde evlat isteyenlerdeniz çünkürabbim aratmasın erken gebelik de de çıkardı olsaydı gene tekrarla istersen başka markayla
Baktım bende göremedim ama çıkmayadabişir umutsuzluğa kapılma rabbim isteyen herkese nasip etsinErken gebeliğin fotoğrafını koydum buraya isterseniz inceleyin ama ben hiç bir şey görmüyorumcuma günü adet olmazsam kn vereceğim