Gebelik testi değişir mi ?

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
15143926292022109572342.webp
1514406997879200288032.webp

Hayırlı geceler bu üsteki testi akşam 7 de yaptım aynen bu şekilde çıktı çizgi. Aradan 2 saat geçti ve test aynen altta ki resim gibi oldu bu normal mi lütfen bi şeyler söyleyin içimi rahatlatin böyle olan varkadaşlar mı sonra hamile olduğunu öğrenen. Sabah kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım.

İyi de ikisine göre de gebe görünüyorsunuz.
Gittikçe koyulaşması da normal diye düşünüyorum.
Sağlıkla kucaklamanızı dilerim.

Benim de hevesle beklediğimiz bir dönem böyle oldu ama sonuç hüsrandı tabii:KK16:
Hayırlısı olsun diyorum.

İlk 5 dk da çıkan sonuç önemli zaten testin içinde yaZıyor bejledikten sonra dikkate almayın diyw

Allahim testi görünce benim basim döndü sanki ben hamileyim. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Eki Görüntüle 2085477 Eki Görüntüle 2085481
Hayırlı geceler bu üsteki testi akşam 7 de yaptım aynen bu şekilde çıktı çizgi. Aradan 2 saat geçti ve test aynen altta ki resim gibi oldu bu normal mi lütfen bi şeyler söyleyin içimi rahatlatin böyle olan varkadaşlar mı sonra hamile olduğunu öğrenen. Sabah kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım.
.

Normal canım.Allah tamamına erdirsin hamilesinnnn❤Benim de öyle olmustu

Allah razı olsun canim :) test pozitif çıkıp sonra kan da negatif çıkan varmıdır

ben positiv cikan testin hatasi olmaz diye biliyorum ama burda bi kac arkadaslarin basina gelmis malesef hemen uyu uyan... bi an önce kan sonuclari gelsin. bize haber vermeyi unutma

ben positiv cikan testin hatasi olmaz diye biliyorum ama burda bi kac arkadaslarin basina gelmis malesef hemen uyu uyan... bi an önce kan sonuclari gelsin. bize haber vermeyi unutma
İnşaAllah canım ya sabah olmuyor sanki bu gece uyuyamam artık :D

Back
X