- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 18
- 36
- Konu Sahibi kucukmafya123
Benim sorum dun yaptigim artimed gebelik testi pozitifti bu sabah yeniden yaptim siliklesti bu arada adetim 5 gun gecikti belirtilerim var lutfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi ilk idrarla mi yaptınBenim sorum dun yaptigim artimed gebelik testi pozitifti bu sabah yeniden yaptim siliklesti bu arada adetim 5 gun gecikti belirtilerim var lutfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?
Bugunkunu ilk idararla dunkunu aksamTesti ilk idrarla mi yaptın
Kan testi ver bence ya da laboquick kaset test ile tekrar deneBugunkunu ilk idararla dunkunu aksam
Tamam canim cevabin icin cok tesekkur ederim❤Kan testi ver bence ya da laboquick kaset test ile tekrar dene
Ilk idrar daha dogru sonuç veriyor akşam yaptigin guvenilir diyil o zamana kadar yiyip içiyorsun çunki degişiyor sonuç yanilta bilirBugunkunu ilk idararla dunkunu aksam
Ilk idrar daha dogru sonuç veriyor akşam yaptigin guvenilir diyil o zamana kadar yiyip içiyorsun çunki degişiyor sonuç yanilta bils
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım bir haftadır testlerim aynı hemen çizgi çıkıyor ama koyulaşmıyorBenim sorum dun yaptigim artimed gebelik testi pozitifti bu sabah yeniden yaptim siliklesti bu arada adetim 5 gun gecikti belirtilerim var lutfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?
Arimedmi canim seninkide birde gebelik belirtilerin varmi adetin gectimiAynı şeyleri bende yaşıyorum canım bir haftadır testlerim aynı hemen çizgi çıkıyor ama koyulaşmıyor
Evet canım 5 gün geçti nerdeyse her marka denedim aynı çıkıyor ilk dk artımedde denedimArimedmi canim seninkide birde gebelik belirtilerin varmi adetin gectimi
Amin canım inşallah güzel haberler alırız ama ben çok kez kimyasal yaşadığım için testle koyulaşmayı takip etmek istedim kan vermeyede gidemedimArtimed genelde diger testlere gore biraz daha hassas diyorlar ama insallah dogrudur testlerimiz en kisa zamanda mutlu haberler aliriz insallah❤
Beş gun gecikmişse yarin yaparsan silikde olsa cikar bence gec dollenme diyilseTamam canim tesekkur ederim bugun adet gecikmemin besinci gunu birazdaha bekliyim ara ara test yapiyim en sonda kan tahlili artik hakkimizda hayirlisi insallah![]()
Evet canım 5 gün geçti nerdeyse her marka denedim aynı çıkıyor ilk dk artımedde denedim
Ayni canim bende biraz daha bekliyim diyorum emin olmak icin bende kimyasal gecirmistim canim haziranda dusuk yapmistimAmin canım inşallah güzel haberler alırız ama ben çok kez kimyasal yaşadığım için testle koyulaşmayı takip etmek istedim kan vermeyede gidemedim
Aynen canim biz biraz daha bekliyelim ara ara test yapalim koyulasmayi takip edelim insallah hamisizdirBeş gun gecikmişse yarin yaparsan silikde olsa cikar bence gec dollenme diyilse
Aynen canim bende haziranda kimyasal gebelik dusuk yaptim bende kan vermekte tereddutteyim testin koyulasana kadar beklicem sonrada kan testi vericem insallahAmin canım inşallah güzel haberler alırız ama ben çok kez kimyasal yaşadığım için testle koyulaşmayı takip etmek istedim kan vermeyede gidemedim
Benim sorum dun yaptigim artimed gebelik testi pozitifti bu sabah yeniden yaptim siliklesti bu arada adetim 5 gun gecikti belirtilerim var lutfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?
Merhaba adetiniz 5 gün gecikti ise direk kan verebilirsiniz bence ..Benim sorum dun yaptigim artimed gebelik testi pozitifti bu sabah yeniden yaptim siliklesti bu arada adetim 5 gun gecikti belirtilerim var lutfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?