Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani döllenmişse yerleşmiştir diye düşünüyorum bende nöbetçiyim bugün olmadı hastaneye gidince test yapayımDongun düzenli ve problemin yoksa erken gebelik testi yapabilirsin ya da kan da daha net çıkar
Önemli olan ovulasyonun ne zaman olduğu canımbata 2 gün var testim negatif çıkıyor doğru olan en erken yapılcak test adet gecikmesinden sonra yapılan test diyor herkes. Yani 3-5 gün öncesinden görenlerde var ama doktorların söylediği özellikle adet gecikmesi sonrası
Ben ovulasyondan 10gun sonra idrar testinde pozitif gördüm 11.gun kan verdim1 temmuzda yumurtlama gördüm ama o gün içinde 2 test yaptım ikincisinde pik oldu çünkü ağrım çoktu yürüyemiyordum bile ağrıdan inliyodum. 30 haziran 1 temmuz 3 temmuzu değerlendirdim . 2 temmuzda test yaptığımda çatlamıştı
Pazar günü ayın 11 i yapsam çıkar heraldeBen ovulasyondan 10gun sonra idrar testinde pozitif gördüm 11.gun kan verdim
Evet çıkabilir sabah ilk idrarla lq yapınPazar günü ayın 11 i yapsam çıkar heralde
Böyle varla yok arası olduRegl gününüz düzenliyse yumurtlamadan sonraki 10. günde varsa pozitifi görebilirsiniz. Ama hayalet çizgi görürsünüz. Kan testinde 20 -30 cıvarı bir şey çıkar. Regl gününüzde 100 cıvarı bir değer olur. Tabi bu rakamlar ortalama. Aşağısı olur yukarısı olur.
Tebrik ederim saglikla ilerlesin inşallahBöyle varla yok arası oldu
Olmuş mu yani karnım çok ağrıyo bugün adet olacakmışım gibiTebrik ederim saglikla ilerlesin inşallah![]()
Testin pozitif hemen kan ver bence çok güzelOlmuş mu yani karnım çok ağrıyo bugün adet olacakmışım gibi
Sağol canım yarın vericemTestin pozitif hemen kan ver bence çok güzel![]()
Benim günlerim seninle aynı 1 ve 2 temmuz pikdi 3 temmuz silikti ben test yaptım daha erken ama negatif1 temmuzda yumurtlama gördüm ama o gün içinde 2 test yaptım ikincisinde pik oldu çünkü ağrım çoktu yürüyemiyordum bile ağrıdan inliyodum. 30 haziran 1 temmuz 3 temmuzu değerlendirdim . 2 temmuzda test yaptığımda çatlamıştı
Benimki sence neBenim günlerim seninle aynı 1 ve 2 temmuz pikdi 3 temmuz silikti ben test yaptım daha erken ama negatif
Yarın sabah tekrar yap görünmüyor resimdenn belkiBenimki sence ne
Tekrardan yaptımTebrik ederim saglikla ilerlesin inşallah![]()
Adet gecikmesi sonrası mi bu test ikinci çizgi çıkmışLavi12 artmış değil mi