Gebelik testi 😋

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.269
133
Arkadaşlar bişey sorabilir mym gebelik testi yaptım 2.çizgi çok silik yani hayalet bir çizgi ve ışığa tutunca çok net sizce yanıltma ihtimali var mı

Çok yeni gebeliklerde öyle çıkabiliyor. Benim ilişkinin üzerinden 1 hafta geçmiş, henüz gecikmemişken 2. çizgi silik çıkmıştı. Siz geciktiniz mi? Benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı. Net bir çizgi görünceye kadar kendinizi çok kaptırmayın derim, umarım sağlıklı bir gebelik olur

ben düzensiz adet gördüğüm için tam belli olmuyor adetim şimdi net bişey dersem kendimde yanılmış olurum kaç gün geciktiğim konusunda 11 gün diye saydım ama düzensiz adet gördüğüm için net hesaplayamıyorum . Belimde ağrım var göğüslerim 2 gündür hassas ve ağrıyor , sağ ayağımın altına anlık sıcak basıp geçiyor anlam veremedim ya

11 gün geciktiyseniz normalde daha belirgin bir çizgi olması gerekirdi. Ama emin de olamıyorsunuz, geç yumurtlama gibi durumlar da olabilir, en iyisi yarın kan tahlili yaptırıp değeri görmek

11 gün geciktiyseniz normalde daha belirgin bir çizgi olması gerekirdi. Ama emin de olamıyorsunuz, geç yumurtlama gibi durumlar da olabilir, en iyisi yarın kan tahlili yaptırıp değeri görmek
geç yumurtlama oluyor genelde ondan adetim hrp gecikiyordu ama bu ay farklı belirtim var ve testte öyle çıkınca acaba mıı dedim

Yaptığım test bu

Eklentiler

• P_20200302_170901_1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 192
Açıkçası bende başka hiçbir belirti olmadı, fark ettiğimin ertesi günü gitti zaten erken belirtiler herkeste olmayabilir ya da psikolojik de olabilir.

Test bitiş yerinde bile gölgelik var o çizgi degil cnm seni üzmek gibi olmasın da

Eklentiler

• Screenshot_20200302_204442.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 183
Allah razı olsun canım ayy böyle çizgiyi görünce bile delirmiştim sevinçten ama olsun ihtimali bile güzel yaa
Kıyamam sana üzüldüm simdi umarım rabbim en kısa zamanda versin allah hepimizden razı olsun testlerin kitabını yazıcam 25 yasımda okadar yaptımki 2 kızım var

Kıyamam sana üzüldüm simdi umarım rabbim en kısa zamanda versin allah hepimizden razı olsun testlerin kitabını yazıcam 25 yasımda okadar yaptımki 2 kızım var
Eczacı kesin zengin olmuştur testin sayfaları uzunsa inşallah canım Rabbim tez zamanda versin

Eczacı kesin zengin olmuştur testin sayfaları uzunsa inşallah canım Rabbim tez zamanda versin
İnternetten toplu alıyordum ben tanesi 50 yada 70 kuruşa geliyordu daha iyidi 50lik sipariş veriyordum yaklaştıkça 10 günden başlıyordum her gün yapmaya her ay tavsiye ederim netten al

İnternetten toplu alıyordum ben tanesi 50 yada 70 kuruşa geliyordu daha iyidi 50lik sipariş veriyordum yaklaştıkça 10 günden başlıyordum her gün yapmaya her ay tavsiye ederim netten al
ben daha bugün test yapmayla kafamı yormuşum olmayan çizgiye sevinmişim toplu testte kafayı sıyırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…