Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyuluklari birşeyi ifade etmez ki canım ya sen kan değer sonuçlarını kıyasla artık eğer bebişin varsaSelamün aleyküm. Kaset gebelik testinin sürekli farklı koyuluklarda pozitif çıkması normal mi?
Giderek koyulaşması beklenirSelamün aleyküm. Kaset gebelik testinin sürekli farklı koyuluklarda pozitif çıkması normal mi?
Değil mi. Çünkü net olan o ama işte doktor bir kez istedi kan hamilele çıktım 314 ile. Haftaya çarşamba gel görünür dedi. Ben de kendim bakayım dedim ama ama test farklı farklı gösteriyorKoyuluklari birşeyi ifade etmez ki canım ya sen kan değer sonuçlarını kıyasla artık eğer bebişin varsa
Aslında koyulaştı ama işte aynı saatte yapmadım bir de sıvı tüketimini mi ayarlayamadım bilmiyorum etkiler miGiderek koyulaşması beklenir
Kasetlerin pek bir önemi yok kanda çıktıysa kan değerlerini onemse böyle kendini oyalarsnDeğil mi. Çünkü net olan o ama işte doktor bir kez istedi kan hamilele çıktım 314 ile. Haftaya çarşamba gel görünür dedi. Ben de kendim bakayım dedim ama ama test farklı farklı gösteriyor
Kasetlerin pek bir önemi yok kanda çıktıysa kan değerlerini onemse böyle kendini oyalarsn
2 gün önce 314le öğrendim bugğn 618 çıktıKasetlerin pek bir önemi yok kanda çıktıysa kan değerlerini onemse böyle kendini oyalarsn
Amin sağ olun Allah herkese nasip etsin bu arada bugün yani 2 gün sonunda 314ten 618e yükselmişBu saydığınız faktörler etkiler tabi. İlk idrarla denerseniz daha net sonuçlar elde edersiniz. Hayırlı olsun bu arada.
Doktora gösterdin mi ne dedi2 gün önce 314le öğrendim bugğn 618 çıktı
Yok göstermedim 2 katı artmış amaDoktora gösterdin mi ne dedi
Hayırlısı olsun 1500 de zaten kese görülürYok göstermedim 2 katı artmış ama
Amin hepimiz için Hayırlı Cuma'larHayırlısı olsun 1500 de zaten kese görülür
Değil mi ben de biraz rahatsız oldum yaklaşık 2 gündür yapmıyorum çünkü dediğiniz gibi oluyoKaset testlere güvenip takip yapmayın bence.İnsanın psikolojisini bozuyor.Benim değerim 900lerdeyken bile koyulaşma olmadı.
şu yazı beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. başka bir konu açmışsınız ben de bugün aynı şeyi yaşadım. predictor express ile çift çizgi gördüm ama kaset testte aynı şeyi göremedim, yarın kan verene kadar biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı siz de ikizlere hamileymişsiniz , Allah kucağınıza almayı nasip etsin..Kaset testlere güvenip takip yapmayın bence.İnsanın psikolojisini bozuyor.Benim değerim 900lerdeyken bile koyulaşma olmadı.