Gebelik testi farklı farklı

sileg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
52
15
3
Selamün aleyküm. Kaset gebelik testinin sürekli farklı koyuluklarda pozitif çıkması normal mi?

Koyuluklari birşeyi ifade etmez ki canım ya sen kan değer sonuçlarını kıyasla artık eğer bebişin varsa
Değil mi. Çünkü net olan o ama işte doktor bir kez istedi kan hamilele çıktım 314 ile. Haftaya çarşamba gel görünür dedi. Ben de kendim bakayım dedim ama ama test farklı farklı gösteriyor

Değil mi. Çünkü net olan o ama işte doktor bir kez istedi kan hamilele çıktım 314 ile. Haftaya çarşamba gel görünür dedi. Ben de kendim bakayım dedim ama ama test farklı farklı gösteriyor
Kasetlerin pek bir önemi yok kanda çıktıysa kan değerlerini onemse böyle kendini oyalarsn

Bu saydığınız faktörler etkiler tabi. İlk idrarla denerseniz daha net sonuçlar elde edersiniz. Hayırlı olsun bu arada.

Kaset testlere güvenip takip yapmayın bence.İnsanın psikolojisini bozuyor.Benim değerim 900lerdeyken bile koyulaşma olmadı.

Kaset testlere güvenip takip yapmayın bence.İnsanın psikolojisini bozuyor.Benim değerim 900lerdeyken bile koyulaşma olmadı.
Değil mi ben de biraz rahatsız oldum yaklaşık 2 gündür yapmıyorum çünkü dediğiniz gibi oluyo

şu yazı beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. başka bir konu açmışsınız ben de bugün aynı şeyi yaşadım. predictor express ile çift çizgi gördüm ama kaset testte aynı şeyi göremedim, yarın kan verene kadar biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı siz de ikizlere hamileymişsiniz , Allah kucağınıza almayı nasip etsin..

Back
X