• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hayal kırıklığı:(

prenseslerdeaglar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
28
5 gün var beklenen adetime kaset test yapıyorum. Negatif veriyor. Sizce gebe degil miyim? Sari ve beyaz akintim oldu 2 gun kadar once. Batma şeklinde Kasik ve bel agrim da oluyor neredeyse 1 haftadir.

yani daha erken değil mi test yapmanız için belirttiğiniz belirtiler hamilelik belirtiside olabilir adet belirtiside inşallah gönlünüze göre olsun

5 gün var beklenen adetime kaset test yapıyorum. Negatif veriyor. Sizce gebe degil miyim? Sari ve beyaz akintim oldu 2 gun kadar once. Batma şeklinde Kasik ve bel agrim da oluyor neredeyse 1 haftadir.
Ayrica yaptigim birsuru testten 1 tanesi pozitif geldi simdiye dek neler oluyor anlamıyorum

yani daha erken değil mi test yapmanız için belirttiğiniz belirtiler hamilelik belirtiside olabilir adet belirtiside inşallah gönlünüze göre olsun
İnşallah teşekkür ederim. Erken oldugu benimde aklima geliyo ama bazilarinin 1 hafta onceden çıktığıni gorunce ister istemez mukayese ediyorum kendimle neden ebnde cikmiyo diye

İnşallah teşekkür ederim. Erken oldugu benimde aklima geliyo ama bazilarinin 1 hafta onceden çıktığıni gorunce ister istemez mukayese ediyorum kendimle neden ebnde cikmiyo diye
aklınıza takılsın 2-3 gün daha geçmesini bekleyin öyle yapın çıkmazsa da eğer regl gecikmesini bekleyin

Gebelik öncesi test yaptım negatif çıktı bu ay olmadı demek ki dedim geçtim. Sonra adet 5 gün gecikti yaptım pozitif. Sonrasını bekleyin kesinlikle

Back
X