• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hayalet çizgi

dmrkar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
62
10
3
28
IMG_1116.webp
Kızlarım selam, adetim 1 gün geçti dün Det olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım bembeyaz vir sayfa çıktı malesef bugün gecikmemin 1. Günü tekrar deneyeyim dedim sanki bir hayalet çizgi vae gibi ilk 5 dakikada çektim bu fotoğrafı ama göz yanılması mı yaşıyoeum? Net görünsün diye fotoğrata biraz ayarlamamyaptım

Ben de bir şey göremedim, normal testte yükselmedi ise değer görünmüyor. Erken gebelik testinde bile silik çıkıyor. Bence yenile hatta iki tane al, diğerini de bir kaç gün bekle sabah ilk idrar ile yap

Ben de bir şey göremedim, normal testte yükselmedi ise değer görünmüyor. Erken gebelik testinde bile silik çıkıyor. Bence yenile hatta iki tane al, diğerini de bir kaç gün bekle sabah ilk idrar ile yap
En iyisi öyle yapayım canım doğru söylüyorsunuz

Eki Görüntüle 3380282 Kızlarım selam, adetim 1 gün geçti dün Det olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım bembeyaz vir sayfa çıktı malesef bugün gecikmemin 1. Günü tekrar deneyeyim dedim sanki bir hayalet çizgi vae gibi ilk 5 dakikada çektim bu fotoğrafı ama göz yanılması mı yaşıyoeum? Net görünsün diye fotoğrata biraz ayarlamamyaptım
Sanki bir çizgi görüyorum ama fotoğrafı farklı açıdan çekseydiniz daha net görünürdü :) yarın tekrarla bence sabah ilk idrarla

Benmde bu gün adet günüm sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı sonra bir daha yaptım yine silik çıktım dışarı farklı bir markanın testini aldım ondan hiç bişey çıkmadı anlamadım şuan arafta kaldım var mı yok mu kanda vermek istemedim diğer test negatif gelince böyle bir durum yaşıyan var mı acaba aranızda

Eklentiler

• EE51213A-8B78-42A5-B014-FC8C76D2A296.webp
    EE51213A-8B78-42A5-B014-FC8C76D2A296.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 1.936
Sanki bir çizgi görüyorum ama fotoğrafı farklı açıdan çekseydiniz daha net görünürdü :) yarın tekrarla bence sabah ilk idrarla
Canım bu da testin birkaç saat sonraki hali
IMG_1123.webp

Bu da birkaç saat sonrası canım
IMG_1123.webp

Benmde bu gün adet günüm sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı sonra bir daha yaptım yine silik çıktım dışarı farklı bir markanın testini aldım ondan hiç bişey çıkmadı anlamadım şuan arafta kaldım var mı yok mu kanda vermek istemedim diğer test negatif gelince böyle bir durum yaşıyan var mı acaba aranızda
Canım silik çıkmış ama bazen kurıma çizgisi diyorlar o yüzden benim gibi ümütlendirmej istemiyorum bence yarın tekrar dene testi

Emin ol ki çift çizgiyi bile gördüm bu testlerde negatif çıktı en iyisi erken gebelik testi bulabilirsen onu yap kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum
Bugün alamadım yarın ilk fırsatta alacaüım

Canım silik çıkmış ama bazen kurıma çizgisi diyorlar o yüzden benim gibi ümütlendirmej istemiyorum bence yarın tekrar dene testi
Kuzum ben bunu ilk beş on dk içinde çektim sonra çöpe attım daha bakmadım bile kuruma çizgisi değil yani ilginç bir durum hiç böyle olmamıştı testlerimde bakalım sonuç ne olcak :)

Canım bu da birkaç saat sonraki hali Eki Görüntüle 3380803
Kuzum ben bunu ilk beş on dk içinde çektim sonra çöpe attım daha bakmadım bile kuruma çizgisi değil yani ilginç bir durum hiç böyle olmamıştı testlerimde bakalım sonuç ne olcak :)
Canım bu da birkaç saat sonraki hali Eki Görüntüle 3380803

Canım bu da testin birkaç saat sonraki haliEki Görüntüle 3380794
Var bnce inş gönlünce olur

Ay o zaman pozitif olabilir canım bana da gaber ver inşallah güzel haberlerini alırım 🥹🤲

Canım tekrarladın mı testi

Back
X