• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hayali çizgi var mı?

Gokcennes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
88
44
3
IMG_20210304_082818_940.webp

Merhabalar sizce hayali çizgi var mı ? Adetine 7 gün var bi kaç gündür açık kahverengi lekelenmem oluyor, grip halindeyim arasira kasıklarda ve belde çok hafif ağrı oluyor sizce gebelik olabilir mi?

Eki Görüntüle 2794927
Merhabalar sizce hayali çizgi var mı ? Adetine 7 gün var bi kaç gündür açık kahverengi lekelenmem oluyor, grip halindeyim arasira kasıklarda ve belde çok hafif ağrı oluyor sizce gebelik olabilir mi?
evet var gibi görüyorum ben ama çok silik duruyor. 3 4 gün sonra yeniden yap yada bir kan var 3 4 gün snra. inşallah bebek vardır :)

evet var gibi görüyorum ben ama çok silik duruyor. 3 4 gün sonra yeniden yap yada bir kan var 3 4 gün snra. inşallah bebek vardır :)
Bugün acile gittim bir ihtimal kan testi yapar diye idrar testi istedi artık orada çıkar mi bilmiyorum 🤦‍♀️

evet var gibi duruyor silik çok. kan verin bence 3 4 gün sonra. tebrikler darısı bize

İnşallah canım kesinlikle denemediysen ovulyasyon testi al ve dene takvimler tamamen yanıltıyor insanı. Darısı başına inşallah 😊
Canım yumurtlamayı adete kaç gün kala görmüştün? Bayağı erken hamileliğini öğrenmişsin maşallah

Canım yumurtlamayı adete kaç gün kala görmüştün? Bayağı erken hamileliğini öğrenmişsin maşallah
Yumurtlamayı adete 16 gün kala gördüm. Grip oldum şüphelerim vardı ilaç içmek istemedim o günde 1 günlük lekelenmem olunca belki yerleşmedir diye şüphelendim inşallah sağlıklı gebeliktir biraz acele ettim ama insan merak ediyor 😊

Sizce hayali bi çizgi varmı ben pskolojik olarak mı görüyomus gibi oluyorum heralde çok istediğimden sizlerinde fikirlerini almak istedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 559
Gerçekten hayali çizgi var mı ben psikolojik olarak mı görüyorum kızlar sizce ???

Eklentiler

• IMG_20220806_104849.webp
    IMG_20220806_104849.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 505
Gerçekten hayali çizgi var mı ben psikolojik olarak mı görüyorum kızlar sizce ???
gri gibi bısı goruyorum da testtekı uzerı renklenecek şerıt de olabılır bu kadar hayalı olana bısı demek yanlıs olur kac gun var adete. ?

Back
X