Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet var gibi görüyorum ben ama çok silik duruyor. 3 4 gün sonra yeniden yap yada bir kan var 3 4 gün snra. inşallah bebek vardır :)Eki Görüntüle 2794927
Merhabalar sizce hayali çizgi var mı ? Adetine 7 gün var bi kaç gündür açık kahverengi lekelenmem oluyor, grip halindeyim arasira kasıklarda ve belde çok hafif ağrı oluyor sizce gebelik olabilir mi?
Bugün acile gittim bir ihtimal kan testi yapar diye idrar testi istedi artık orada çıkar mi bilmiyorumevet var gibi görüyorum ben ama çok silik duruyor. 3 4 gün sonra yeniden yap yada bir kan var 3 4 gün snra. inşallah bebek vardır :)
kan garanti diyolar ama sen bekle dikkat et kendine, 3 4 gün sonra kan ver bence.Bugün acile gittim bir ihtimal kan testi yapar diye idrar testi istedi artık orada çıkar mi bilmiyorum![]()
Tamamdırkan garanti diyolar ama sen bekle dikkat et kendine, 3 4 gün sonra kan ver bence.
Bende psikolojik olarak mi görüyorum diye düşünüyordumevet var gibi duruyor silik çok. kan verin bence 3 4 gün sonra. tebrikler darısı bize
tekrardan test yaptın mı sonucun ne merak ettim :)Eki Görüntüle 2794927
Merhabalar sizce hayali çizgi var mı ? Adetine 7 gün var bi kaç gündür açık kahverengi lekelenmem oluyor, grip halindeyim arasira kasıklarda ve belde çok hafif ağrı oluyor sizce gebelik olabilir mi?
Kan testi yaptım adetime 6 gün kala 46.15 çıktı yani hamileymişimtekrardan test yaptın mı sonucun ne merak ettim :)
Kan testi yaptım adetime 6 gün kala 46.15 çıktı yani hamileymişimbugün tekrar yaptıracağım inşallah kimyasal falan değildir
![]()
İnşallah canım kesinlikle denemediysen ovulyasyon testi al ve dene takvimler tamamen yanıltıyor insanı. Darısı başına inşallahayyy çok sevindimmmm :) inşallah güzel artar değerlerin tebrik ederim cnm benim darısı bana inşallah
Canım yumurtlamayı adete kaç gün kala görmüştün? Bayağı erken hamileliğini öğrenmişsin maşallahİnşallah canım kesinlikle denemediysen ovulyasyon testi al ve dene takvimler tamamen yanıltıyor insanı. Darısı başına inşallah![]()
Yumurtlamayı adete 16 gün kala gördüm. Grip oldum şüphelerim vardı ilaç içmek istemedim o günde 1 günlük lekelenmem olunca belki yerleşmedir diye şüphelendim inşallah sağlıklı gebeliktir biraz acele ettim ama insan merak ediyorCanım yumurtlamayı adete kaç gün kala görmüştün? Bayağı erken hamileliğini öğrenmişsin maşallah
gri gibi bısı goruyorum da testtekı uzerı renklenecek şerıt de olabılır bu kadar hayalı olana bısı demek yanlıs olur kac gun var adete. ?Gerçekten hayali çizgi var mı ben psikolojik olarak mı görüyorum kızlar sizce ???