Gebelik testi hem pozitif hem negatif?

sinbos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
20
2
86
35
Kızlar adetime 2 gün var çok fazla göğüs hassasiyeti hissediyorum eşim 2 tane test getirmiş baktım markası miratech daha önce bu testle alakalı olumsuz şeyler okumuştum bende ikisinide yapayım ne olacakki dedim. Testler arasında 15 dakika var silik olan ilk yaptıgım test. Kafam çok karıştı varmı tecrübeli birisi bu konuda? Bilenler bilir işte o ikinci çizgi gerçek olsun diye dua ediyor insan

Eklentiler

• IMG_20210724_195944.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 81
Canım bu test böle biraz durduktan sonra çıkıo çizgi ben çok kez yaptım hep çıktı

Sabah yaparsan belki daha net bi sonuç alırsın ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim göğüs hassasiyeti yaşamıştım aşırı şekilde

Evet öyle yapmak lazım hakikaten zamanını beklerim artık heralde sabırsızlık çok kötü birşey ya. 9 ay oldu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için sonrasında bir sorun olmadığı halde olmuyor.. Regl zamanı yaklaşıncada hemen böyle belirti arıyorum ve buluyorum böyle de çıkınca heyecanlandım biran acaba mı diye.

Bir arkadaşım kimyasal sonrası 3 ay içinde tekrar hamile kaldı tıbbi olarak detayını bilemiyor insan başına gelmeyince ama duyduğum hep sonrasında daha sağlıklı gebelik olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…