I irembg Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 8 1 1 27 Cumartesi 15:25 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #1 Merhaba arkadaşlar bir buçuk yıldır çocuk deniyoruz şubat ayında hamile kalmıştım ve beş haftalıkken malesef düşükle sonuçlandı şimdi de adetime 6 gün kaladan beri test yapıyorum şuan üç kaldı adetime testime bi bakabilir misiniz Eklentiler 1000058531.webp 58,3 KB · Görüntüleme: 73 1000058532.webp 47,5 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba arkadaşlar bir buçuk yıldır çocuk deniyoruz şubat ayında hamile kalmıştım ve beş haftalıkken malesef düşükle sonuçlandı şimdi de adetime 6 gün kaladan beri test yapıyorum şuan üç kaldı adetime testime bi bakabilir misiniz
U uzumlkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2025 11 0 1 27 Cumartesi 16:15 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #2 Fotoğraftan görünmüyor canım sen görüyormusun birşey
I irembg Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 8 1 1 27 Cumartesi 16:51 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #3 uzumlkk .!.: Fotoğraftan görünmüyor canım sen görüyormusun birşey Genişletmek için tıkla... Aslında mor olanda gölge gibi bir şey gördüm ama benim bilinçaltımdan kaynaklı da olabilir bilmiyorum
uzumlkk .!.: Fotoğraftan görünmüyor canım sen görüyormusun birşey Genişletmek için tıkla... Aslında mor olanda gölge gibi bir şey gördüm ama benim bilinçaltımdan kaynaklı da olabilir bilmiyorum
U uzumlkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2025 11 0 1 27 Cumartesi 17:47 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #4 Benide yaptığım testleri kenara koymuştum 3. Günde silik çizgi olmuş ama sanmıyorum kuruma çizgisidir Eklentiler IMG_4135.webp 86,4 KB · Görüntüleme: 56
Benide yaptığım testleri kenara koymuştum 3. Günde silik çizgi olmuş ama sanmıyorum kuruma çizgisidir
I irembg Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 8 1 1 27 Cumartesi 18:46 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #5 uzumlkk .!.: Benide yaptığım testleri kenara koymuştum 3. Günde silik çizgi olmuş ama sanmıyorum kuruma çizgisidir Genişletmek için tıkla... Sizinkinde belirgin çizgi var bu sonradan oluştuğu için dikkate almamak mı gerekiyor
uzumlkk .!.: Benide yaptığım testleri kenara koymuştum 3. Günde silik çizgi olmuş ama sanmıyorum kuruma çizgisidir Genişletmek için tıkla... Sizinkinde belirgin çizgi var bu sonradan oluştuğu için dikkate almamak mı gerekiyor
K kediseverrrrr Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Haziran 2024 155 27 18 24 Cumartesi 19:27 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #6 Test artımede benziyor eğer öyleyse çok fazla yalancı pozitif veriyor kan verip garantiye alın bence
U uzumlkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2025 11 0 1 27 Dün 01:13 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #7 irembg .!.: Sizinkinde belirgin çizgi var bu sonradan oluştuğu için dikkate almamak mı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Galiba evet
irembg .!.: Sizinkinde belirgin çizgi var bu sonradan oluştuğu için dikkate almamak mı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Galiba evet
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.659 399 38 30 Dün 01:25 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #8 irembg .!.: Aslında mor olanda gölge gibi bir şey gördüm ama benim bilinçaltımdan kaynaklı da olabilir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mor olan artimed sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef
irembg .!.: Aslında mor olanda gölge gibi bir şey gördüm ama benim bilinçaltımdan kaynaklı da olabilir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mor olan artimed sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef
I irembg Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 8 1 1 27 Dün 01:28 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #9 ekkiz .!.: Mor olan artimed sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef Genişletmek için tıkla... Yok days doctordu yanlış hatırlamıyorsam
ekkiz .!.: Mor olan artimed sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef Genişletmek için tıkla... Yok days doctordu yanlış hatırlamıyorsam
I irembg Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 8 1 1 27 Dün 01:30 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #10 kediseverrrrr .!.: Test artımede benziyor eğer öyleyse çok fazla yalancı pozitif veriyor kan verip garantiye alın bence Genişletmek için tıkla... Yok yok days doctor ama benim evhamlığım olduğunu düşünüp umursamamaya çalıştım ah ah bekleyemiyoruz ki adetimiçz geçsin öyle öğrenelim
kediseverrrrr .!.: Test artımede benziyor eğer öyleyse çok fazla yalancı pozitif veriyor kan verip garantiye alın bence Genişletmek için tıkla... Yok yok days doctor ama benim evhamlığım olduğunu düşünüp umursamamaya çalıştım ah ah bekleyemiyoruz ki adetimiçz geçsin öyle öğrenelim
K kediseverrrrr Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Haziran 2024 155 27 18 24 Dün 03:30 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #11 irembg .!.: Yok yok days doctor ama benim evhamlığım olduğunu düşünüp umursamamaya çalıştım ah ah bekleyemiyoruz ki adetimiçz geçsin öyle öğrenelim Genişletmek için tıkla... İnsan çok isteyince heyecandan bekleyemiyor ki sanki zaman duruyor
irembg .!.: Yok yok days doctor ama benim evhamlığım olduğunu düşünüp umursamamaya çalıştım ah ah bekleyemiyoruz ki adetimiçz geçsin öyle öğrenelim Genişletmek için tıkla... İnsan çok isteyince heyecandan bekleyemiyor ki sanki zaman duruyor
I irembg Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 8 1 1 27 Bugün 00:12 Konu Sahibi Konu Sahibi irembg #12 kediseverrrrr .!.: İnsan çok isteyince heyecandan bekleyemiyor ki sanki zaman duruyor Genişletmek için tıkla... Kesinlikle
kediseverrrrr .!.: İnsan çok isteyince heyecandan bekleyemiyor ki sanki zaman duruyor Genişletmek için tıkla... Kesinlikle