Merhaba arkadaşlar bir buçuk yıldır çocuk deniyoruz şubat ayında hamile kalmıştım ve beş haftalıkken malesef düşükle sonuçlandı şimdi de adetime 6 gün kaladan beri test yapıyorum şuan üç kaldı adetime testime bi bakabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında mor olanda gölge gibi bir şey gördüm ama benim bilinçaltımdan kaynaklı da olabilir bilmiyorumFotoğraftan görünmüyor canım sen görüyormusun birşey
Sizinkinde belirgin çizgi var bu sonradan oluştuğu için dikkate almamak mı gerekiyorBenide yaptığım testleri kenara koymuştum 3. Günde silik çizgi olmuş ama sanmıyorum kuruma çizgisidir
Galiba evetSizinkinde belirgin çizgi var bu sonradan oluştuğu için dikkate almamak mı gerekiyor
Mor olan artimed sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesefAslında mor olanda gölge gibi bir şey gördüm ama benim bilinçaltımdan kaynaklı da olabilir bilmiyorum
Yok days doctordu yanlış hatırlamıyorsamMor olan artimed sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef
Yok yok days doctor ama benim evhamlığım olduğunu düşünüp umursamamaya çalıştım ah ah bekleyemiyoruz ki adetimiçz geçsin öyle öğrenelimTest artımede benziyor eğer öyleyse çok fazla yalancı pozitif veriyor kan verip garantiye alın bence
İnsan çok isteyince heyecandan bekleyemiyor ki sanki zaman duruyorYok yok days doctor ama benim evhamlığım olduğunu düşünüp umursamamaya çalıştım ah ah bekleyemiyoruz ki adetimiçz geçsin öyle öğrenelim![]()
Kesinlikleİnsan çok isteyince heyecandan bekleyemiyor ki sanki zaman duruyor![]()