Gebelik testi icin erken mi

simsim507

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2024
529
258
23
27
Merhabalar , adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptım ama akşamüzeri yaptim.. tabiki negatifti. Erken gebelik testi de olsa test yapmak icin erken mi sizce?

Bazılarında çıkıyor ama erken yine de ben 3 gğn kala çok silik çizgiyle öğrendim. Yine de regli gününüzü beklerseniz daha sağlıklı olur

Bu sabah tekrar test yaptim ilk idrar ile regle 3 gun var
Negatif çıktı umudumu yitirdim gibi şuan gebelik degil regl bekliyorum yani...

Bazi forumlarda okudum regl gunu bile negatif cikip gecikme ile sonrasinda pozitife dönenler olmuş ama umutlanip üzülmek istemiyorum bu ay çok umitliydim ☹️

Bu sabah tekrar test yaptim ilk idrar ile regle 3 gun var
Negatif çıktı umudumu yitirdim gibi şuan gebelik degil regl bekliyorum yani...

Bazi forumlarda okudum regl gunu bile negatif cikip gecikme ile sonrasinda pozitife dönenler olmuş ama umutlanip üzülmek istemiyorum bu ay çok umitliydim ☹️
benim regle 3 gün kala negatif çıkmıştı , sonra adet beklediğim gün akşam test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün 1 gün gecikme beta 34 ile öğrendim

benim regle 3 gün kala negatif çıkmıştı , sonra adet beklediğim gün akşam test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün 1 gün gecikme beta 34 ile öğrendim
Yaa gerçekten mi🥹 bende boyle bir mucizeyi çok istiyorum Allahm nolur beni de senin gibi sevindirsin. Bugün arefe günü hep dua edeceğim kendime ve bebek bekleyen herkese 🩷🙏🏻
Adet günleriniz düzenli miydi acaba cok sevindim sizin icinnn🧚🏻

Yaa gerçekten mi🥹 bende boyle bir mucizeyi çok istiyorum Allahm nolur beni de senin gibi sevindirsin. Bugün arefe günü hep dua edeceğim kendime ve bebek bekleyen herkese 🩷🙏🏻
benim kalp atışı durdu maalesef bebeği kaybettik :( , evet adetlerim düzenliydi hep

Merhabalar , adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptım ama akşamüzeri yaptim.. tabiki negatifti. Erken gebelik testi de olsa test yapmak icin erken mi sizce?
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? bende bu sabah regle 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Regl günü tekrar yaparım gelmezse reglim

Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? bende bu sabah regle 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Regl günü tekrar yaparım gelmezse reglim
Ovulasyon testi gibi bi tespitim yok uygulamaya gore takip ediyorum yumurtlama gününden emin değilim o yüzden farkli bir gunde de yumurtlamis olabilirimm

Ben reglden 5 gün önce yapmıştım negatifti 3 gün kala yaptım bariz pozitifti kan verdim 25 çıkmıştı. Ama yinede adetinizi bekleyin çünkü erken öğrenince daha zor oluyor beklemek

Umudunu hic bir zaman kaybetme elbet bizde bir gün anne olacağız Rabbim dek düz versin inşallah hepimize bizede bu duyguyu tez zamanda tattırsın❤️

Merhaba. Bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz. Oğluma hamile kaldığımda adet günü test yapmıştım o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki bir gün önce yapsaydım muhtemelen ikinci çizgi hiç çıkmayacaktı. Şuan benimde adet günüme 4 gün var ama kendimi tutuyorum ikinci çizgiyi görmezsem moralim eminim ki bozulacak. Gerçekten en iyisi gecikmede test yapmak. İnşallah gönlünüze göre olur her şey🙏🏼

Merhaba. Bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz. Oğluma hamile kaldığımda adet günü test yapmıştım o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki bir gün önce yapsaydım muhtemelen ikinci çizgi hiç çıkmayacaktı. Şuan benimde adet günüme 4 gün var ama kendimi tutuyorum ikinci çizgiyi görmezsem moralim eminim ki bozulacak. Gerçekten en iyisi gecikmede test yapmak. İnşallah gönlünüze göre olur her şey🙏🏼
Ya cok ama cok teşekkür ederim hala umudum var oyleyse 🥹 inşallah saglikla gelsin beni sevindirsin ne cok isterimmmm sizin icinde hayırlısı olsun

Back
X