Gebelik testi icin erken mi

Hamile misiniz merak ettım. Benımde 4 gunum var negatıf cıktı
Henüz bilmiyorum adet tarihim 18 haziran
2 gün kaldi bekliyorum... hayırlısı olsun inşallah sizin içinde ben negatif cikti ama bu ay içimde farklı bi his var oldu gibi geliyor

Henüz bilmiyorum adet tarihim 18 haziran
2 gün kaldi bekliyorum... hayırlısı olsun inşallah sizin içinde ben negatif cikti ama bu ay içimde farklı bi his var oldu gibi geliyor
Belkı tekrar test yapmıssınızdır dıye dusundum benım de 19 /20 arası bakalım hakkımızda hayırlısı

İlişkiden 22 gün sonra kan da beta 1,20. Sat 12 mayıs… olsa çıkardı değil mi?

Merhabalar , adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptım ama akşamüzeri yaptim.. tabiki negatifti. Erken gebelik testi de olsa test yapmak icin erken mi sizce?
Benim adetim gecmisdi bir gun falan normal kaset testde okdr silikdiki bi zaman sonra rengi geldi yani erken olabilir gununu beklemelisin

Merhabalar
Benim adet günüm 18 haziran yani dündü regl olmmadi öğlen 2. İdrar ile test yaptim negatif çıktı, bugun gecikmenin ikinci günü hala regl olmadımmmm acaba gebelik olabilir mi cok heyecanlandim çünkü daha once gecikmmem olmamisti hatta iki ay once 28 gunde regl oldum gecen ay 30 günde regl oldum pek aksamaz erken gelir ama gec gelmezdi bu ay 32. Gundeyimmm dun negatif cikti diye uzulldum belkide gec dollenme midir
12-14-16-17-20-22. Gunler ilişki olmustu

Back
X