Yumurtlamadan 12 gün sonra eğer varsa testte çıkıyor kuzucum denemekten zarar gelmez çıkmazsa regl e kadar umut var demektir. Kalk yap 50 60 tl kaybın olur altı üstü yap hemen banada at merak ediyorum. İnşallah vardır aminnnArkadaşlar merhaba yumurtlama günümün üstünden 15 ya da 16 gün geçti şimdi kaset test yapsam çıkar mı? Sabırsızlanıyorum yapmak istiyorum ama elimde son bir test kaldı alsam zaten pazartesiye anca kargoya verirler. Markası lobaquick güvendiğim bir marka. Yumurta geliştirici takviye kullandığım İçin bu ay erken yumurtlama yaşadım doktora gidip geliyorum sürekli doktor takibindeyim. Adetime 5 gün var normalde ama 5 güne yakın da erkek yumurtlama oldu sizce test yapayım mı ve sabah 6da lavaboya gitmiştim şu an günün ilk idrarı sayılır mı ay ne çok sordum insanın kafası allak bullak olunca böyle oluyor
Teşekkür ederim inşallah vardırYumurtlamadan 12 gün sonra eğer varsa testte çıkıyor kuzucum denemekten zarar gelmez çıkmazsa regl e kadar umut var demektir. Kalk yap 50 60 tl kaybın olur altı üstü yap hemen banada at merak ediyorum. İnşallah vardır aminnn
İnşallah ikimiz de ve isteyen herkes hayırlı afiyetli sonuçları alır aminnnYumurtlamanın üstünden 9 gün geçti ben 5 test bitirdim :))))
Hadi deneeeTeşekkür ederim inşallah vardırParası da değil aslında tekrar alsam kargoya verecekler gelecek bir hafta sürer elimdekini güzel kullanayım dedim ama dayanamıyorum sanırım artık. Ede yapmadan kan vermek istemedim kaç kere gidip geldim artık hemşireleri falan tanıyorum bi deneyeyim bakalım nasip inşallah benden yanadır
Kız naptınnnİnşallah ikimiz de ve isteyen herkes hayırlı afiyetli sonuçları alır aminnn
Tuvaletimin gelmesini bekliyorumKız naptınnn
Bakalım nasipDene bence varsa cıkacaktır :) Yoksada ümidini kesme belki geç döllenmiştir ve diğer alacagın testlerd cıkar :)
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 2 kez kimyasal 1 kez düşük yaşadım, kürtaj oldum. Temmuz ayında oldum kürtajı.Tuvaletimin gelmesini bekliyorumbiraz erken gibi geldiği için tedirginim kendime zaman tanıyayım dedim sanırım sonuçtan korktuğum için strese giriyorum. Ağustos ayında kimyasal geçirdim nisanda kürtaj geçirdim benim için ilk adım bile şu an zor. Kendimi hazır hissedince yapıcam az sonra
Anladım kuzum nasıl istersenTuvaletimin gelmesini bekliyorumbiraz erken gibi geldiği için tedirginim kendime zaman tanıyayım dedim sanırım sonuçtan korktuğum için strese giriyorum. Ağustos ayında kimyasal geçirdim nisanda kürtaj geçirdim benim için ilk adım bile şu an zor. Kendimi hazır hissedince yapıcam az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?