- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- Konu Sahibi Alisinannesi
Tum calismalari bitirip gun bekleyenlerr birlikte bekleyelimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testini denedin miiPazar adet günüm dun test yaptım dayanamayıp ama negatif
hahah iyi yaptın bizede zaman gecirecek yer lazımdı
Sizde durum nedir kizlarrhahah iyi yaptın bizede zaman gecirecek yer lazımdı
4 gün önce sonuç veren tstti canım bilmiyorum ki erkenmiydi.ama adetin sancısı ara ara vuruyo geliyor kırmızılarErken gebelik testini denedin mii
Nefret ettim su kirmizilardan her seyin hayirlisi ama yaa uzulme bakalim bende durum ne olcak sana uzulme diyorum ama4 gün önce sonuç veren tstti canım bilmiyorum ki erkenmiydi.ama adetin sancısı ara ara vuruyo geliyor kırmızılar
Benimde 3nisan uzasa 5 en gec bende ovuslasyona dikkat ettim bakalimmbat 7 nisan bakalım, doktorda yumurta takibiyle ilişki yaşadım bu ay hayırlısı Allah'tan
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBenimde 3nisan uzasa 5 en gec bende ovuslasyona dikkat ettim bakalimm
Ugur getirsin burasi bizeehadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Benim gibii en gec 5nisan beklemek cok stresliiiBAT 5 nisan bakalım hayırlısıyla bekliyorum
Ne zaman test yapcaksin evde 9 tane var yapsam mi diye dusunuyorumhepimizin hemen hemen aynı :) beklemek çok heyecanlı olacak
bende 15 tane var geçen ay hergün denedim ama hep hüsrandı bu ay adetim 1 hafta gecikmeden yapmıcam söz verdim kendime..Ne zaman test yapcaksin evde 9 tane var yapsam mi diye dusunuyorum
Sence simdi bi tanesini denesem sonuc ne olurbende 15 tane var geçen ay hergün denedim ama hep hüsrandı bu ay adetim 1 hafta gecikmeden yapmıcam söz verdim kendime..
eğer bat 5nisansa, şayet ovulasyon günü tuttuysa bebiş, şuan 1,5 haftalık falandır o da testte çıkmaz zaten boşuna negatifi görüp canını sıkma derim tabi sen bilirsin yinede.Sence simdi bi tanesini denesem sonuc ne olur
Benim testler erken gebelik iliskiden 4 gun sonra gosteriyomus ama sabah etkili ilk idrareğer bat 5nisansa, şayet ovulasyon günü tuttuysa bebiş, şuan 1,5 haftalık falandır o da testte çıkmaz zaten boşuna negatifi görüp canını sıkma derim tabi sen bilirsin yinede.