Gebelik testi için yorumlar

Hv2713

Mutluluğumu bekliyorum...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
136
75
13
Günaydın kızlar
İlk ovilasyon testi ile yaptım T çizgisi C çizgisinden bir tık daha koyuydu sonra gebelik testi yaptım C çizgisi tek çıktınbekirli bir süre sonra T çizgi ince bir çizgi almış sizce sonuç nedir normalde bugün adet olmam gerek ama olmadım inşallah olmam hamileyimdir Allah ın İzni ile hayırlısıyla tabi

Ovulasyonunuz pozitif demektir. Eğer gebelik testini üstünde yazan süre kadar beklediyseniz o da pozitiftir. Ancak daha uzun beklediyseniz çift çizgi görünse bile sonuç geçersizdir

Günaydın kızlar
İlk ovilasyon testi ile yaptım T çizgisi C çizgisinden bir tık daha koyuydu sonra gebelik testi yaptım C çizgisi tek çıktınbekirli bir süre sonra T çizgi ince bir çizgi almış sizce sonuç nedir normalde bugün adet olmam gerek ama olmadım inşallah olmam hamileyimdir Allah ın İzni ile hayırlısıyla tabi

Benim de adet günümde ovulasyon testi pozitif sonuç vermişti. Gebelik testinde ise çok çok silik ikinci çizgi belirmişti. Hamile olma ihtimaliniz var bence ama emin olmak için testi tekrarlayın en iyisi.

Benim de adet günümde ovulasyon testi pozitif sonuç vermişti. Gebelik testinde ise çok çok silik ikinci çizgi belirmişti. Hamile olma ihtimaliniz var bence ama emin olmak için testi tekrarlayın en iyisi.
Hastaneye gittim canım hamileyim Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar
vanim yesti atabilir misin birde i kac dakikada cik ilk 5 dkyi baz aliyor bagzi teztler bagzilarida 10 dakika

tabiki canim ne zamn istersen at olmazsa testinj tekrarala cunku bana supeki geldi
Canım benim doktora gittim yanlız kan değerime göre şuan hamileyim doktorum da bu şekil dedi 10 sonra tekrar gideceğim kontrole şuan için bir sorun yok

Hayirli olsun /Adetinize yakın beyaz akıntıniz oldumu umutlanmak istemiyorum fakat dünden beri beyaz akıntı var günüme 3 gün kaldı 🤔

Hayirli olsun /Adetinize yakın beyaz akıntıniz oldumu umutlanmak istemiyorum fakat dünden beri beyaz akıntı var günüme 3 gün kaldı 🤔
Evet canım akıntım vardı hayırlısı olsun inşallah senin içinde bir çok anne adayları içinde

Back
X