kızlar yumurtlama dönemimden sonra kasık ve bel ağrım hiç kesilmedi adetime 1 hafta var ama merakımdan test aldım eczacı adet günü geçerse doğru sonuç verir yinede alım testi yaptım ilk çizgi hemen belirdi tabi diğer tarafda da uçuk pembe bi görüntü oluştu ama çizgi gibi deil dağılmış mürekkep gibi neden olmuş olabilir test falan mı bozuktu yoksa gebelik olaabilir mi resmi var testin ama resim koymayı bilmiorum koyamadım
yok herhangi bişey kullanmadım doğal yollarla denedik şimdilikBu ay herhangi bir ilaç kullanmışmıydım?Eğer yumurta geliştirici iğne yada çatlatma iğnesi benzeri bir ilaç kullanmadıysan pozitif sonucun doğru olabilir kan testine gitmeni tavsiye ederim .Bazı testler hassas oluyor.Ve erken dönemde doğru sonuç verebiliyor.
biraz silik ama
benimde 6 yada 7si umarım hakkımızda hayırlısı olurcanım inş hakkında hayırlısı olur ve bebişini kucağına alırsın.benim de bat 6 ocak ama bu ay hep kasıklarım ağrıdı.hatta 1-2 gün o kadar şiddetliydiki bu ağrılar bacak bacak üstüne atarken canım yanıyodu.ben de bekliyorum bakalım.?????????????:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?